Life

Ce risc și-a asumat Romanița Iovan la 50 de ani: „Să-i fac pe plac copilului meu”

Romanița Iovan a dezvăluit care este cel mai mare risc pe care și l-a asumat în viață. A făcut-o de dragul fiului său, căruia a vrut să-i demonstreze ce mamă curajoasă are.
03.06.2022 | 10:53
Ce risc sia asumat Romanita Iovan la 50 de ani Sai fac pe plac copilului meu
Romanița Iovan a spus care este cea mai mare nebunie făcută de dragul fiului său. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan, acum în vârstă de 57 de ani, a dezvăluit care este cel mai mare risc pe care și l-a asumat de dragul lui Albert, fiul ei și al pilotului Adrian Iovan.

Ce risc și-a asumat Romanița Iovan de dragul fiului său: „Nebunia vieții”

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Romanița Iovan a dezvăluit că cel mai mare risc, pe care și l-a asumat la vârsta de 50 de ani, a fost să dea cu placa din vârful masivului Postăvaru, fără ca măcar să fi schiat vreodată înainte.

ADVERTISEMENT

„Măi, nebunia pe care am făcut eu de-a lungul vieții, a fost că la 50 de ani m-am pus prima oară pe placă.

N-am schiat niciodată, dar m-am pus la 50 de ani, ca să-i fac pe plac copilului meu, să vadă cât sunt de curajoasă. Adică, acum 7 ani am făcut chestia asta.

ADVERTISEMENT

M-am pus pe placă și am coborât de pe Postăvaru. Asta mi se pare nebunia vieții”, a povestit fosta soție a lui Adrian Iovan. 

Romanița Iovan, secretul succesului. Când are de gând să se retragă din carieră

Romanița Iovan a dezvăluit că, în ciuda vârstei, nu se simte deloc obosită și nu are de gând să se retragă din activitate. De altfel, a mărturisit că ultima ei creație va fi rochia de mireasă a viitoarei sale nurori.

ADVERTISEMENT

„ Nu m-aș vedea ieșită din lumea asta vreodată. De altfel, am și zis. În momentul în care își va alege mireasa.

El are abia 15 ani, deci mai am de așteptat…În momentul ăla, eu îi voi face miresei lui Albert rochia, aceea va fi ultima mea creație.

ADVERTISEMENT

Eu mă simt foarte înțeleaptă. Cumulul de experiențe pe care le-am trăit până acum…Întotdeauna am zis că nu mă dau pe două de 25. Acum pot să zic că nu mă dau pe două de 30”, a spus Romanița Iovan pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT