Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce riscă Red&White dacă planul 2 de reorganizare al lui Dinamo propus de Răzvan Zăvăleanu este acceptat la Apel: „Și-au luat toate măsurile de siguranță!”. Video Exclusiv

Ce riscă Red&White dacă noul plan de reorganizare al lui Dinamo propus de Zăvăleanu va fi acceptat la Apel. Măsurile de siguranță luate de noii patroni.
18.03.2023 | 16:29
Ce risca RedWhite daca planul 2 de reorganizare al lui Dinamo propus de Razvan Zavaleanu este acceptat la Apel Siau luat toate masurile de siguranta Video Exclusiv
Ce riscă Red&White dacă planul de reorganizare al lui Dinamo inițiat de Răzvan Zăvăleanu va trece la Apel.
ADVERTISEMENT

Ce riscă firma Red&White dacă planul de reorganizare al lui Dinamo propus de Răzvan Zăvăleanu va fi acceptat la Apel la termenul din 26 aprilie? Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, măsurile de precauție pe care și le-au luat noii conducători de la Dinamo.

Ce riscă firma Red&White dacă planul de reorganizare al lui Dinamo propus de Răzvan Zăvăleanu trece la Apel

Dorin Șerdean și-a vândut pachetul de 72,27% din acțiunile lui Dinamo deținut prin intermediul firmei Lotus celor de la Red&White pentru 500.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Noii acționari ai clubului din Ștefan cel Mare, în frunte cu Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, și-au prezentat planul de salvare al lui Dinamo în prima conferință de presă susținută sub culorile „alb-roșu” și au elaborat un nou plan de reorganizare care presupune tăierea datoriilor.

ADVERTISEMENT

În paralel, după ce la finalul anului trecut planul SF de reorganizare al lui Dinamo propus de Răzvan Zăvăleanu a fost respins de Tribunalul București, administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare a făcut Apel. Totuși, Răzvan Zăvăleanu a suferit o nouă înfrângere, după ce judecătorul sindic a stabilit ca procedura să continue în starea sa inițială.

Odată cu venirea noilor acționari, Dinamo a depus la Tribunal un al treilea plan de reorganizare, diferit față de cel propus la finalul anului trecut de Răzvan Zăvăleanu. Totuși, în mod ciudat, actualul administrator judiciar al clubului nu a renunțat la Apel. Astfel, s-a putea ajunge în situația ipotetică de a asista la o lovitură de teatru, în cazul în care Zăvăleanu va avea câștig de cauză. Iar planul său numărul 2 de reorganizare va primi undă verde. Pentru că, după cum prevede acest plan, suporterii din APCH ar deveni acționari majoritari, cu peste 98% din acțiuni, iar Red&White s-ar putea trezi în situația că a achitat o sumă importantă pentru doar 1% din acțiunile clubului.

ADVERTISEMENT

Firma Red&White nu riscă să piardă din acțiuni dacă planul de reorganizare al lui Dinamo propus de Zăvăleanu va trece la Apel: „Există niște acte”

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că reprezentanții firmei Red&White, care deține momentan pachetul majoritar de acțiuni al clubului din Ștefan cel Mare, și-au luat măsuri de siguranță.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Sunt două aspecte. În primul rând, eu sper că acest nou plan depus va trece cât mai rapid, iar Apelul va rămâne fără obiect. În a doua privință, cei de la Red&White s-au asigurat că și în acel caz procentele vor rămâne aceleași.

ADVERTISEMENT

Știau în momentul în care au preluat clubul că există acel plan, evident, clubul a fost analizat din punct de vedere juridic și din toate perspectivele”, a declarat Vlad Iacob, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu există niciun risc pentru Red&White dacă planul de reorganizare al lui Dinamo propus de Zăvăleanu este acceptat la Apel: „Vorbim de niște oameni cu expertiză”

Vlad Iacob a înlăturat orice urmă de îndoială și a asigurat că în cazul în care planul de reorganizare al lui Zăvăleanu va trece la Apel, fanii nu vor deveni acționari majoritari cu 98% din acțiuni. „Nu e un risc în realitate pentru Red&White. Există înțelegere în acest sens.

ADVERTISEMENT

Există niște acte. (n.r. chiar dacă se câștigă apelul din 26 aprilie Red&White rămâne cu procentele?) Da. Vorbim de niște oameni cu expertiză, cu niște avocați de top și așa ceva… Și-au luat măsuri”, a mai spus Vlad Iacob, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT