News

Ce riscă un buzoian care și-a răpit propriul copil. Băiețelul de doi ani are nevoie de psiholog

30.03.2021 | 22:25
Ce risca un buzoian care sia rapit propriul copil Baietelul de doi ani are nevoie de psiholog
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 25 de ani din Buzău și-a răpit propriul copil și acum riscă să îşi petreacă următorii șapte ani după gratii. Potrivit reprezentanților direcției pentru protecția copilului, băieţelul în vârstă de doi ani are acum nevoie de consiliere psihologică.

Riscă șapte ani după gratii pentru că și-a răpit propriul copil

Băieţelul în vârstă de doi ani a rămas marcat de episodul violent şi are nevoie de consiliere psihologică spun cei de la protecţia copilului.

ADVERTISEMENT

În tentativa de răpire a fost implicat un unchi al celui mic, un tânăr de 17 ani, care a fost și el arestat preventiv.

Mama copilului și-a părăsit partenerul după patru ani pentru că acesta era violent. Ea a hotărât în urmă cu două săptămâni să se întoarcă la casa părintească în comuna Secuieni din Bacău. Tatăl copilului a decis să-l recupereze cu forța.

ADVERTISEMENT

”Mă duceam cu mamaia la pădure să scoatem copilul la plimbare. El a venit cu fratele lui şi mi l-a luat din braţe. Când mi l-au luat din braţe forţat am sunat la Poliţie şi în jumătate de oră l-au găsit la ieşirea din Bacău. A zis că eu nu ştiu să am grijă de un copil că eu n-am dreptul la el şi ca să îl ia el să îl ducă la părinţii lui că eu nu sunt în stare să îl cresc”, spune femeia pentru Știrile Pro TV.

Băieţelul în vârstă de doi ani s-a speriat de toată acestă experiență violentă. Iar rudele spun că noaptea are coşmaruri. Poliţia a recuperat copilul şi l-a înapoiat familiei.

ADVERTISEMENT

”Au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a 2 tineri din Buzău bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violențe.

Ulterior au fost prezentaţi instanţei care a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile”, a declarat Cătălina Păduraru, reprezentantul IPJ Bacău.

ADVERTISEMENT

Protecţia Copilului va oferi consiliere psihologică atât copilului, cât şi mamei.

Tags: