Life

Ce ritual matinal are Cătălin Moroșanu la Survivor România? Ana Porgras dă din casă după eliminare

13.04.2021 | 22:21
Ce ritual matinal are Catalin Morosanu la Survivor Romania Ana Porgras da din casa dupa eliminare
ADVERTISEMENT

Eliminată de la Survivor România în urma nominalizării lui Jador, care și-a lăsat astfel echipa fără unul dintre cei mai buni oameni de pe traseu, Ana Porgras a divulgat câteva secrete știute doar de cei aflați în Republica Dominicană.

Cum își petrec Faimoșii puținul timp liber pe care îl au la dispoziție, ce obiceiuri au și, foarte important, cine îi motivează înainte de traseu? La toate aceste întrebări a răspuns cât se poate de sincer fosta gimnastă medaliată cu aur la bârnă.

ADVERTISEMENT

Ei bine, cel mai interesant dintre toate este ritualul pe care Cătălin Moroșanu îl respectă cu sfințenie în fiecare dimineață. Conștient că probele dificile la care este supus alături de colegii săi pot fi depășite doar cu ajutor divin, acesta nu uită niciodată să rostească o rugăciune.

Ana Porgras dă din casă după eliminarea de la Survivor România. Ce ritual matinal are Cătălin Moroșanu

Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare.

ADVERTISEMENT

Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea.

Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată”, a dezvăluit Ana Porgras.

ADVERTISEMENT

Cuvintele de laudă la adresa lui „Moro” nu s-au oprit, însă, aici, pentru că acesta își asumă rolul de antrenor al echipei și are grijă să-i insufle fiecăruia spiritul de competiție.

De obicei eram super liniștiți când mergeam spre traseu. Moro se gândea tot timpul la ce o să fie, să câștigăm.

ADVERTISEMENT

D-aia am și zis că el era antrenorul echipei pentru că el era mereu cu energia, ”Hai să îi omorâm! Să îi batem!”.

După el se lua toată lumea și intra în starea respectivă. Moro a fost un om important și încă e. Ne motiva, ne mobiliza înainte de jocuri”, a mai spus fosta gimnastă.

ADVERTISEMENT