Life

Ce ritual respectă Mihaela Tatu dimineața: ”Este un dar al naturii”

Care este ritualul de dimineață al Mihaelei Tatu. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare TV. Spune că este un dar al naturii.
18.04.2023 | 10:46
Ce ritual respecta Mihaela Tatu dimineata Este un dar al naturii
Mihaela Tatu a fost una dintre cele mai de succes prezentatoare TV. Sursa foto: Kanal D, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
ADVERTISEMENT

Mihaela Tatu are în prezent 60 de ani și un tonus foarte bun. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit ce ritual respectă în fiecare dimineață, încât să-și înceapă ziua cu multă energie, gânduri frumoase și să-și pună în practică sarcinile stabilite.

Ritualul de început de zi al Mihaelei Tatu. Acesta îi aduce energie

Fosta realizatoare de la ”De 3X femeie” locuiește de ceva vreme în Oradea, după ce în 2011 a renunțat la televiziune, în urma unei operații de fibrom uterin. S-a reprofilat și este în prezent trainer pentru vorbitul în public, pune voci pentru desene animate și călătorește foarte mult.

ADVERTISEMENT

Ofertele pentru a se reîntoarce în televiziune nu au ezitat să apară pe parcursul anilor de absență de pe sticlă, dar Mihaela Tatu a mărturisit că nu a tentat-o niciuna, deoarece nu a corespuns cu principiile sale actuale de viață, care sunt total diferite.

În cadrul unui interviu recent, vedeta a spus cum obișnuiește să-și înceapă ziua, încât să fie binedispusă 24 de ore. Unul dintre ”secretele” sale este să se trezească devreme, iar dacă este și soare afară, este cu atât mai în regulă pentru organismul său.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihaela Tatu are plăcerea de a fi ea cea care își plimbă câinele dimineața, iar un mic dejun cu mâncare delicioasă îi oferă o energie și mai bună decât de obicei. Fosta prezentatoare crede că o parte din starea sa a moștenit-o de la părinți.

”Ca să am o stare de bună dispoziție îmi place să încep zilele devreme. Să fie soare, dar nu e obligatoriu. Să ies cu câinele la plimbare, dar nu este obligatoriu. Să iau un mic dejun care să îmi placă, dar nu este obligatoriu.

ADVERTISEMENT

Înainte de orice, trebuie să recunosc că temperamentul meu dominant este sangvin, de unde rezultă că sunt o extrovertă prin excelență. Este un dar al naturii.  De la mama și de la tata mai un strop mai multă energie ca un om obișnuit. Așa am fost de mică. Deci sunt doi factori genetici care contribuie la felul meu ludic și poate cu mai multă bună dispoziție și energie”, a declarat Mihaela Tatu pentru wowbiz.ro

Ce face Mihaela Tatu când nu are o stare bună

Pe lângă momentele bune, Mihaela Tatu recunoaște că are parte și de obstacole. Cu timpul, însă, a învățat să facă față acestora. Când vede că are o zi neplăcută, se gândește că nu va dura la infinit, că toate în viață sunt trecătoare. În același timp, evită să-și mai formeze prejudecăți față de oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

”(…) În ultimii ani, am învățat că nu trebuie nici să emitem judecăți despre oameni pentru că nu suntem în locul lor”, a mai detaliat vedeta pentru sursa menționată. Totodată, Mihaela Tatu crede că a moștenit din familie și simțul umorului, dar și faptul că în orice lucru rău vede și partea bună.

ADVERTISEMENT