Sporturi

Ce rochie a purtat Simona Halep la ceremonia premiilor WTA. A fost în centrul atenției. Foto

19.10.2018 | 16:26
Ce rochie a purtat Simona Halep la ceremonia premiilor WTA A fost in centrul atentiei Foto

Simona Halep nu va juca la Turneul Campioanelor, dar a avut parte de momentul ei de glorie la Singapore. La ceremonia pentru decernarea premiilor anuale ale WTA, românca a fost în centrul atenției. Și pentru că este lider mondial, dar și datorită vestimentației care a atras multe priviri. Zeci de fani și jurnaliști din întreaga lume au solicitat-o pe Simona la poze și autografe.

Simona Halep a fost foarte elegantă, cu o fustă neagră și un top cu paiete, care lăsa un umăr gol. Românca a fost invitat special la ceremonie, chiar dacă nu va mai juca la Turneul Campioanelor. A fost nevoită să se retragă, din cauza problemelor la spate. Și cele opt participante la competiția de la Singapore au ales ținute sexy, care au provocat adevărate lupte între fotografii prezenți la eveniment, în căutarea celor mai bune unghiuri.

Caroline Wozniacki și Petra Kvitova au fost cele mai îndrăznețe. Daneza a ales o rochie roșie, destul de scurtă, mult deasupra genunchilor, și foarte strâmtă. Kvitova a ales ceva chiar mai elegant, o rochie cu triplu voal și cu plasă în partea de sus. De asemenea, foarte scurtă. O rochie cu paiete a ales și Sloane Stephens, iar Angelique Kerber a mers și ea tot pe roșu.

Elina Svitolina, Kiki Bertens, Naomi Osaka și  Karolina Pliskova au avut ținute ceva mai conservatoare. Olandeza este jucătoarea care a prins competiția de la Singapore datorită retragerii Simonei Halep. Tot la prima apariție este și jucătoarea din Japonia, câștigătoarea ultimei ediții a US Open. Cele opt participante și-au făcut și un selfie înainte de startul evenimentului. Simona Halep, cea care va absenta la WTA Finals, nu a prins poza în acest an. Și la evenimentul organizat de WTA, românca a ales să stea ceva mai retrasă.