Sporturi

Ce rochie a purtat Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan. Galerie foto

22.09.2018 | 16:00
Ce rochie a purtat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan Galerie foto

Ce rochie a purtat Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan. Liderul mondial din WTA s-a distrat la Wuhan înainte de a trece la lucrurile serioase care se petrec în circuit. Sportiva noastră a luat parte la turneul organizat în China la petrecerea dată în cinstea jucătoarelor şi a avut o companie selectă. Vezi toate detaliile despre meciurile de la Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

Simona Halep a postat pe contul personal de Instagram trei fotografii de la petrecere, acolo unde a fost însoţită de echipa ei, alcătuită la această competiţie din Teo Cercel, Andrei Cristofor şi sparring-partner-ul jucătoarelor noastre din Fed Cup, William Birău, dar şi de colega ei de breaslă din România, Monica Niculescu. Bineînţeles, Simona nu l-a uitat pe Darren Cahill, căruia i-a transmis că se vor vedea în curând la turneul din Beijing. Australianul nu este alături de eleva lui pentru a petrece timp şi cu familia lui. VEZI AICI GALERIA FOTO

Cum a fost îmbrăcată Simona Halep la petrecerea jucătoarelor de la Wuhan

Simona a reuşit să atragă toate privirile la Wuhan, acolo unde a abordat o vestimentaţie simplă, dar elegantă, purtând o rochie neagră cu modele mici de culoare roşie. În curând, românca din fruntea clasamentului mondial îşi va începe campania în turul secund la Wuhan cu învingătoarea meciului dintre Magdalena Rybarikova şi Dominika Cibulkova, ambele din Slovacia. În primul tur, Simona Halep beneficiază de “bye”, însă în optimile de finală, liderul mondial ar putea da peste cea care o elimina încă din turul secund de la Wuhan anul trecut, rusoaica Daria Kasatkina.  Când joacă Simona Halep la WTA Wuhan.

În sferturile de finală, Simona Halep ar putea-o întâlni pe Elina Svitolina sau pe cea care a eliminat-o în turul al treilea la Wimbledon, Su-Wei Hsieh. În penultimul act, sportiva noastră ar putea da piept cu rivala ei din clasament, nemţoaica Angelique Kerber, cu Madison Keys, Ashleigh Barty sau Petra Kvitova. În ultimul act, Simona s-ar putea întâlni cu Caroline Wozniacki, Elise Mertens, Jelena Ostapenko, Karolina Pliskova, Caroline Garcia, Garbine Muguruza, Sloane Stephens sau Naomi Osaka.

Tags: