Life

Ce rochie de mireasă a avut Carmen de la Sălciua la nuntă. Unde a plecat în luna de miere cu Marian Corcheș

Ce rochie de mireasă a avut Carmen de la Sălciua la nuntă. Artista și soțul ei deja au plecat și în luna de miere imediat după căsătorie!
12.10.2022 | 07:13
Ce rochie de mireasa a avut Carmen de la Salciua la nunta Unde a plecat in luna de miere cu Marian Corches
Ce rochie de mireasă a avut Carmen de la Sălciua la nuntă. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit în mare secret cu Marian Corcheș, iar acum a publicat primele imagini de la nuntă. Iată ce rochie a ales pentru marele eveniment din viața sa!

Cum s-a îmbrăcat Carmen de la Sălciua la nuntă. Ce rochie a avut

Carmen de la Sălciua a avut o rochie tip sirenă, mulată pe corp și împodobită cu multe cristale. Cântăreața a ales un look sexy pentru nunta cu Marian Corcheș, astfel că a optat pentru o rochie fără bretele, care îi punea în valoare decolteul.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a purtat un lănțișor la gât, în formă de inimioară, iar buchetul de flori ales de ea a fost unul dintre trandafiri albi.

Partea superioară a rochiei sale de mireasă a fost încrustată în pietre prețioase, în timp ce în partea de jos aceasta a  lăsat-o foarte simplă, dar cu o trenă lungă în spate.

ADVERTISEMENT

Mirele, Marian Corcheș, a ales o ținută complet neagră pentru nunta cu Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua și mirele la nunta lor. Așa a arătat rochia ei de mireasă
Carmen de la Sălciua și mirele la nunta lor. Așa a arătat rochia ei de mireasă. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Carmen de la Sălciua a plecat în luna de miere

Carmen de la Sălciua și soțul ei au plecat deja în luna de miere. Dis de dimineața, cei doi se aflau deja în aeroport pentru a merge într-o vacanță binemeritată după nuntă.

Carmen de la Sălciua a mărturisit că este vorba despre o destinație exotică, fără a da prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

„Noi suntem în Aeroportul de la Cluj Napoca, o să plecăm într-o destinație exotică. Așa că înainte să decolăm am ținut să vă mulțumesc din inimă pentru tot ce faceți pentru noi, pentru toate gândurile voastre”, a spus Carmen de la Sălciua.

Chiar și așa, fosta soție a lui Marian Corcheș spune că este sigură că cei doi s-au grăbit și că nu crede în iubirea soțului lui Carmen de la Sălciua, pe care l-a acuzat că este fals.

ADVERTISEMENT

”Eu am mai spus-o că nu cred în iubirea lui, că nu cred în el. Amândoi sunt falși. Cum să cred în ei doi când văd că fac totul peste noapte? Eu nu cred în chestiile astea făcute din senin, nu a funcționat nici la mine (…)

Nu îmi doresc să o rănească și pe Carmen ca pe mine. Eu nu cred în iubirea lui, joacă teatru cu ea și, din păcate, cred eu, Carmen a căzut”, a spus Bianca, fosta soție a lui Marian Corcheș, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT