Life

Ce rochie de mireasă va purta iubita lui George Simion. Viitoarea soție a liderului AUR a oferit detalii: „E făcută la comandă”

Au mai rămas doar câteva zile până când George Simion, liderul partidului AUR, se va căsători cu Ilinca, iar pregătirile sunt în toi. Mireasa va purta o rochie spectaculoasă.
25.08.2022 | 07:59
Ce rochie de mireasa va purta iubita lui George Simion Viitoarea sotie a liderului AUR a oferit detalii E facuta la comanda
Viitoarea soție a lui George Simion a oferit detalii despre rochia de mireasă aleasă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Niciun efort nu e prea mare pentru George Simion când vine vorba despre nunta cu Ilinca. Liderul AUR se asigură că ziua cea mare va fi de neuitat. Accesul la eveniment se va face pe bază de brățară, ci nu de invitație așa cum se obișnuiește, a închiriat un resort de lux, iar mireasa va purta o rochie făcută special pentru ea.

Ce rochie de mireasă va purta viitoarea soție a lui George Simion? Ilinca a oferit detalii

Pregătirile pentru nunta lui George Simion sunt în plină desfășurare. Liderul AUR face tot posibilul ca evenimentul să fie unul de neuitat pentru viitoarea lui soție.

ADVERTISEMENT

Cei doi vor fi cununați de ÎPS Teodosie, sunt așteptați mii de invitați, accesul făcându-se pe bază de brățară, iar locația aleasă de politician este una de vis.

Este vorba despre un resort de lux de patru stele din Oveşelu, pe care George Simion l-a vizitat în urmă cu un an și de care s-a îndrăgostit, astfel că a decis că este locul ideal pentru a-și uni destinele cu Ilinca Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Pot să îţi spun două cuvinte şi cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate. Este frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întâmpla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu.

E o nuntă mai mult decât mi-aş fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum. O să văd atâţia oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâţia care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm. O să avem artişti foarte mulţi, o să fie frumos, cu siguranţă o să vă placă”, a declarat Ilinca pentru România TV.

ADVERTISEMENT

Liderul AUR a declarat că nunta va fi una tradițională, de la vestimentație și până la meniu, prin urmare, era necesar ca rochia miresei să se încadreze în temă.

„Voi purta o rochie. Nu o să fie de prinţesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o, făcută la comandă, cu influență tradițională, din voal, e o rochie foarte frumoasă. Nu e o rochie stil tradiţional complet, este adaptată”, a adăugat viitoarea soție a lui George Simion.

ADVERTISEMENT

George Simion și Ilinca se vor căsători într-un peisaj de vis

Cununia religioasă dintre George Simion și Ilinca va avea loc într-o bisericuță din lemn, care se construiește în aceste zile, situată la Oveselu, Măciuca.

În fața acesteia vor fi așezate mai multe scaune, precum și un leagăn decorat cu flori, suspendat de crengile unui copac. Nunta este programată pentru sâmbătă, 27 august.

ADVERTISEMENT