Life

Ce s-a ales de Adriana Muraru, prezentatoarea care o înlocuia pe Andreea Esca la Pro TV. S-a reprofilat după retragerea din televiziune

Ce s-a ales de Adriana Muraru, prezentatoarea care o înlocuia pe Andreea Esca, după ce s-a retras din televiziune. A ales o alt traiectorie.
02.07.2024 | 15:31
Ce sa ales de Adriana Muraru prezentatoarea care o inlocuia pe Andreea Esca la Pro TV Sa reprofilat dupa retragerea din televiziune
Cu ce se ocupă acu Adriana Muraru. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adriana Muraru a fost una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune, însă a ales să se retragă. Obișnuia să o înlocuiască pe Andreea Esca, dar a ales o cu totul altă profesie după ce s-a retras de pe micile ecrane.

Ce s-a ales de Adriana Muraru

Viața Adrianei Muraru s-a schimbat radical după ce s-a retras din televiziune. S-a reprofilat din punct de vedere profesional și nu mai poate fi văzută la pupitrul știrilor, însă este fericită.

ADVERTISEMENT

Ea s-a numărat printre cele mai iubite jurnaliste din țară și a înlocuit-o o perioadă pe Andreea Esca la Pro TV. Dar, chiar dacă cele două nu mai sunt colege, acestea ar fi păstrat legătura.

În trecut, Andreea Esca mărturisea că buna ei prietenă este fericită, cu toate că nu mai apare pe sticlă. Adriana Muraru este bucuroasă că a reușit să-și urmeze visul și să-și deschidă propria lui afacere.

ADVERTISEMENT

Mai exact, fosta prezentatoare de știri și-a deschis o editură. Aici, publică romane pentru adolescenți, ceea ce îi aduce toate împlinirea de care are nevoie, chiar dacă vocea nu i se mai aude la radio sau la TV.

„O știti probabil pe Adriana Muraru de la radio sau de la televiziune… Ce nu stiti poate este că a decis să-și împlinească un vism iar visul ei a devenit realitate. E o editură care publică romane pentru adolescenți.

ADVERTISEMENT

M-am bucurat astăzi să-i fiu alături pentru lansarea cărții ‘O fata din bucăți’”, a scris Andreea Esca, la acea vreme, potrivit viva.ro, despre viața din prezent a fostei sale colege, Adriana Muraru.

A înfruntat numeroase obstacole

Dar pentru a-și atinge visul, Adriana Muraru a avut obstacole de trecut. Schimbarea de la televiziune la antreprenoriat nu a fost deloc ușoară. Însă, în prezent, culege roadele muncii sale și este împlinită.

ADVERTISEMENT

„Făceam tot felul de planuri împreună cu o prietenă, destul de nerealiste, cred, pentru că nu aveam bani pentru o astfel de investiție. În această fază ne-a prins criza financiară din 2008, care ne-a trezit la realitate. A rămas, însă, undeva, gândul ăsta de a face ceva legat de cărți”,  a declarat Adriana Muraru pentru alistmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la...
Fiica lui Ilie Năstase s-a angajat în România! Cu ce se ocupă la 20 de ani frumoasa Alessia
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care...
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare...
Băiatul lui Gigi Becali s-a căsătorit în mare secret! Povestea de viață îngrozitoare a tânărului înfiat de patronal FCSB!
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec....
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de...
Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care..."
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
REGULI noi pentru TOȚI cei care stau la BLOC. Se SCHIMBĂ din 25 iulie
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata...
Rețete rapide și ieftine. Două preparate pe bază de orez care sunt gata în 20 de minute
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București...
Mara Bănică și Robert Turcescu, deranjați de profesorul de la Universitatea din București care s-a îmbrăcat ca o femeie în fața studenților. „Cum să te prezinți în halul ăsta?”