Life

Ce s-a ales de Albert, fiul Romaniței Iovan. Cât de mare s-a făcut băiatul pilotului care a murit în Munții Apuseni

Albert, fiul Romaniței Iovan și al fostului pilot de avioane Adrian Iovan și-a urmat visul după moartea tatălui său, produsă într-o operațiune de salvare.
10.06.2021 | 17:14
Ce sa ales de Albert fiul Romanitei Iovan Cat de mare sa facut baiatul pilotului care a murit in Muntii Apuseni
Fiul Romaniței Iovan, pasionat de cursele de mașini. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Fiul Romaniței Iovan s-a făcut mare și este deja la vârsta buletinului. Albert are 14 ani trecuți, iar după moartea tatălui său și-a urmat unul din cele mai mari vise, acela de a deveni pilot de curse.

Băiatul regretatului pilot care a decedat în accidentul aviatic din urmă cu mai mulți ani produs în Munții Apuseni a vorbit despre pasiunea sa.

ADVERTISEMENT

Acesta și-a arătat priceperea ca pilot de curse la Sibiu, în cadrul unui eveniment. A fost însoțit de mama lui, Romanița Iovan, cea care a fost și tată pentru el în ultimii ani.

Fiul Romaniței Iovan, pilot de curse cu acte în regulă

Albert este extrem de pasionat de pilotat mașini și nu are emoții, căci înainte de fiecare cursă se pregătește serios. Mama lui, însă, are inima cât un purice de fiecare dată când îl vede pe trasee.

ADVERTISEMENT

Băiatul Romaniței a spus că a pornit de la zero. Nu a știut să conducă deloc, iar în 6 luni a dovedit că dacă ai ambiție orice vis poate deveni realitate.

A urmat niște cursuri și a primit licența de pilot. S-a antrenat atât la București cât și la Sibiu, acolo unde Albert și Romanița au vorbit despre cum li s-a schimbat viața.

ADVERTISEMENT

„Eu, ca mamă conștiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată. Este primul circuit pe competiție, pentru competiție”, a spus creatoarea de modă înainte ca Albert să intre în pâine.

„Are foarte multe cunoștințe despre Formula 1 și mașini”

„Chiar m-am bucurat pentru el că lucrurile sunt îngemănate și cu partea de teorie. Are foarte multe cunoștințe despre Formula 1 și mașini, în general.

ADVERTISEMENT

Cunoaște extraordinar de multe. E pasionat și de științele exacte care au legătură. E un pas bun pentru viitor. Eu privesc în viitor către momentul când Albert va îmbrățișa o meserie legată de mașini”, a mai spus Romanița Iovan în reportajul realizat de Alex Dobreanu de la Teo Show.

Albert a declarat în fața reporterului de la Kanal D că mama lui este cel mai important sprijin de care are parte în a-și urma visele. A spus că l-a susținut indiferent ce dorea să facă.

Atunci când a vrut să cânte la chitară, să își exerseze această pasiune, mama lui i-a cumpărat una. Și de data aceasta, femeia este alături de el și îl încurajează să dea tot ce are mai bun.

 

ADVERTISEMENT