Life

Ce s-a ales de Alina Rusu de la Mireasa. Cu ce se ocupă acum fosta concurentă

Alina Rusu de la Mireasa a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale emisiunii. Și totuși cu ce se ocupă aceasta acum?
01.05.2023 | 20:23
Ce sa ales de Alina Rusu de la Mireasa Cu ce se ocupa acum fosta concurenta
Ce s-a ales de Alina Rusu de la Mireasa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina Rusu de la Mireasa a fost prezentă timp de două sezoane în emisiune. Din păcate norocul nu i-a surâs pe plan amoros. Aceasta nu a reușit să își găsească sufletul pereche, dar a plecat de acolo cu mult mai încrezătoare.

Cu ce se ocupă Alina Rusu de la Mireasa

Pe Alina Rusu am putut să o vedem la Mireasa în sezoanele 3 și 4. Încă de pe atunci, aceasta era extrem de activă pe rețelele de socializare. Și nici acum, lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Din contră, aceasta câștigă și ceva bani în plus.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care se întreabă cu ce a ajuns să se ocupe Alina Rusu după Mireasa, aflați că aceasta continuă să îi impresioneze pe fanii săi cu fel de fel de postări interesante pe contul de socializare. Tânăra este extrem de pasionată de sport, drept urmare, în marea majoritate a timpului o vedem la sală.

Se pare că fosta concurentă de la Mireasa pune mult preț pe corpul ei. Aceasta adoră să se mențină în formă, iar rezultatele sunt cât se poate de vizibile. Printre altele, ea este extrem de activă pe TikTok și menține constant legătura cu fanii săi.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta i-a impresionat plăcut pe cei care își doreau să o vadă naturală. Alina Rusu de la Mireasa s-a fimat de curând fără pic de machiaj pe ten pentru a închide gurile rele. ”Acum să văd ce mai aveți de comentat”, a fost mesajul postat în dreptul video-ului.

@adren_alina

Acum să văd ce mai aveți de comentat, țațelor…😈#CapCut

♬ sunet original – Denisssa

Din ce face bani fosta concurentă de la Mireasa

De asemenea, anterior, într-o altă postare, tânăra s-a filmat într-o ipostază cât se poate de senzuală. ”My Baby, My Valentine”, a scris ea în descriere. Și evident postarea a adunat un val de aprecieri, dar și de comentarii.

ADVERTISEMENT

Iar într-o altă postare de pe TikTok, fosta concurentă a show-ului matrimonial vorbește despre o fostă relație. Alina Rusu le-a dezvăluit fanilor săi că fostul său partener de viață îi duce lipsa destul de tare.

Dincolo de rețelele de socializare însă, aceasta are și o viață extrem de activă. Tânăra călătorește mult și de asemenea și-a deschis și propria afacere. Alina Rusu vinde produse tăcute chiar de ea, personalizate, precum huse de telefon, căni, dar și tricouri.

ADVERTISEMENT

Iar având în vedere că mulți o cunosc deja, aceasta a creat și o pagină specială de Instagram dedicată afacerii ale. Acolo, tânăra promovează intens produsele By Adrenalina și se pare că are deja mare succes.

ADVERTISEMENT
Tags: