Life

Ce s-a ales de Ana-Maria Mărgean, fetița cu voce de aur care a câștigat Românii au talent în 2021. A ajuns unde și-a dorit

Ce se întâmplă cu Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au talent 2022. Copila și-a îndeplinit un vis foarte mare.
29.09.2022 | 12:25
Ce sa ales de AnaMaria Margean fetita cu voce de aur care a castigat Romanii au talent in 2021 A ajuns unde sia dorit
Ce se întâmplă cu Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au talent 2022. Copila și-a îndeplinit un vis foarte mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de fetița cu voce de aur care a câștigat premiul cel mare al emisiunii de talent de la Pro TV. Copila în vârstă de 12 ani a ajuns unde și-a dorit și a bifat un obiectiv uriaș pentru care a muncit enorm în ultima perioadă.

Ce se întâmplă cu Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea de la Românii au talent 2022. Copila și-a îndeplinit un vis foarte mare

Ana-Maria Mărgean, marea câștigătoare de la Românii au talent 2022, a ajuns la Hollywood, acolo unde a participat la un program intens de cursuri, totul pentru a se dezvolta și mai mult în plan profesional și muzical.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Pro TV a primit lecții de la persoane calificate din industria entertainmentului, printre care se numără muzicieni, producători şi antrenori. În plus, a avut ocazia să performeze în fața unor căutători de talente din America.

De asemenea, cântăreața a oferit reprezentanții unor Case de producţie muzicală şi Agenţii de Casting prestigioase din Los Angeles.

ADVERTISEMENT

A avut un program extrem de încărcat, dar a reușit să-și facă timp și pentru a se bucura de plimbări și de piesajul din State. Ana-Maria Mărgean a explorat zonele importante din Los Angeles, cum ar fi Walk of Fame şi Studiourile Universal.

Ana-Maria Mărgean, premiată la Hollywood

„Această experienţă a reuşit să mă facă să adun cunoştinţele, abilităţile şi conexiunile necesare pentru a reuşi cu adevărat în industria muzicală.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp m-a făcut să vreau să fac şi mai mult pentru visul meu”, a mărturisit tânăra pentru publicația click.ro.

Ana-Maria Mărgean a fost premiată la Hollywood, unde a primit cel mai mare punctaj în cadrul unui show. Mai exact, artista a obținut premiul I pentru Performanţă la categoria sa de vârstă.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, câștigătoarea de la Românii au talent 2021 a obținut şi Premiul cel mare – Star of The Year 2022, la final defilând într-o rochie lungă și strălucitoare la Red Carpet Gala şi Awards Show. La acesta din urmă a interpretat melodia Home, un cover după Diana Ross.

ADVERTISEMENT