Life

Ce s-a ales de bărbatul care a împușcat-o în cap pe cântăreața Maria Ghinea: “Nu mi-a cerut niciodată iertare”

Maria Ghinea a trăit un coșmar alături de fostul soț. Artista a fost la un pas să își piardă viața, după ce bărbatul a împușcat-o în cap.
13.03.2024 | 00:29
Ce sa ales de barbatul care a impuscato in cap pe cantareata Maria Ghinea Nu mia cerut niciodata iertare
Maria Ghinea a trăit clipe de coșmar alături de fostul soț. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Ghinea este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Până acum, artista a lăsat ca muzica să vorbească pentru ea. Însă, după ani la rând în care a ținut supărările doar pentru ea, artista a decis să își deschidă sufletul în fața fanilor.

Maria Ghinea, la un pas să fie ucisă de propriul soț

Maria Ghinea se numără printre artistele care și-a petrecut viața pe marile scene ale muzicii. Interpreta trăiește pentru a-i bucura pe cei din jur cu glasul și cu piesele ei. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care cunosc drama artistei.

ADVERTISEMENT

Pe plan profesional, Maria Ghinea a avut mereu succes și a fost iubită de public. Însă, pe plan personal, aceasta a trăit un adevărat coșmar alături de fostul soț. Chiar dacă și-au jurat iubire veșnică și susținere, bărbatul a devenit cel mai mare inamic al artistei.

Poate că nu multă lume își mai amintește, dar, la un moment dat, Maria Ghinea a fost la un pas de moarte din cauza soțului ei. Artista a fost împușcată în cap de bărbatul pe care îl iubea cel mai mult. La vremea respectivă, acest episod a fost una dintre cele mai sumbre etape din viața ei.

ADVERTISEMENT

Au trecut ani buni de la evenimentul care se putea transforma într-o tragedie. Maria Ghinea a vorbit, în exclusivitate pentru wowbiz.ro cum a depășit acea perioadă și cum a reușit să nu-i poarte ciudă celui care a vrut să o omoare.

Cum a reușit interpreta de muzică populară să scape cu viață

Interpreta de muzică populară și-a iubit enorm soțul. Deși era îndrăgostită de el, anumite gesturi din comportamentul lui îi dădeau mereu de gândit. Acesta era din ce în ce mai agresiv, iar într-o zi, a venit acasă cu o armă. Atunci, Maria Ghinea a știut că nu se va termina bine.

ADVERTISEMENT

Artista de muzică populară a simțit că este în pericol în fiecare zi. Până în ultima clipă, a sperat că partenerul ei nu îi va face rău. Din păcate, acesta nu a ținut cont de niciun sentiment și a fost la un pas de a-i lua viața artistei.

”S-a comportat ca și cum punea un plan la cale. Finalul acelei zile a fost intervenția de la spitalul Floreasca. Am crezut sigur că mă va împușca în cap. Mă amenința mereu, a vrut să ardă și casa.”, a spus artista, în exclusivitate la WOWNews.

ADVERTISEMENT

În prezent, fostul soț al Mariei Ghinea s-a recăsătorit și și-a refăcut viața alături de o altă femeie. Artista nu este deloc geloasă, ci, din contră. Susține că se roagă pentru el să fie bine și să fie fericit alături de noua familie.

”El s-a recăsătorit acum, nu m-a mai căutat. Îi doresc să fie fericit și liniștit, că are o vârstă. Nu mi-a cerut niciodată iertare.”, a mai declarat Maria Ghinea, potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT
Tags: