Life

Ce s-a ales de Bianca de la Bravo, ai stil sezonul 5. Suceveanca trăiește o poveste de iubire ca-n filme

O mai ții minte pe Bianca Oghinciuc de la Bravo, ai stil sezonul 5? Ce s-a ales de suceveancă? Fosta concurentă a reapărut într-o emisiune recent.
21.07.2021 | 11:59
Ce sa ales de Bianca de la Bravo ai stil sezonul 5 Suceveanca traieste o poveste de iubire can filme
Bianca, fostă concurentă la Bravo, ai stil. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca de la Bravo, ai stil sezonul 5 a cunoscut notorietatea în urma participării în show-ul de la Kanal D. Parcursul ei a fost unul destul de controversat.

Blondina a intrat în numeroase conflicte nu doar cu colegele de platou, ci și cu jurații și producătorii. Doi ani au trecut de când Bianca a apărut la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Suceveanca a reapărut în spațiul public după o perioadă de absență destul de mare, în cadrul unei emisiuni pe Youtube.

Bianca de la Bravo, ai stil 5 și-a cunoscut iubitul la Miami

Viața ei s-a schimbat destul de mult după participarea în renumitul concurs de modă. Și-a cunoscut marea dragoste, printre altele, vedeta lăudându-se că trăiește o poveste de iubire ca-n filme!

ADVERTISEMENT

„Proiectul Bravo, ai stil este superb. Mi-a schimbat viața, m-a maturizat. Unul dintre lucrurile pe care le-am învățat este să lași loc de bună ziua peste tot, să fii politicos și să muncești. Experiența a fost grea”, a declarat Bianca de la Bravo, ai stil 5.

Ex-concurenta a recunoscut că diputele între fete s-au dus de multe ori dincolo de ținutele pe care le purtau. Frumoasa moldoveancă privește cu alți ochi toată experiența și a spus că dacă ar repeta-o nu ar mai fi atât de stresată și încordată.

ADVERTISEMENT

După Bravo, ai stil, Bianca a lucrat la un alt post de televiziune. S-a mutat după pandemie în Miami, unde a făcut un curs de personal shopper.

De la două săptămâni petrecute în Statele Unite s-a făcut un an. Era singură într-o țară complet diferită și asta a ajutat-o foarte tare să se poziționeze altfel față de viață.

ADVERTISEMENT

„Mi-a fost dor de România”

„Nu voiam să mă întorc pentru că toată lumea stătea în casă aici. Ulterior, în ultimele două luni, mi-am făcut și un iubit. S-a mutat cu mineî în România până termin licența la actorie.

Acum aștept să termin licența și vreau să merg la master în State. Mi-a fost dor de România cât am stat în State”, a mărturisit Bianca Oghinciuc pe Youtube.

Vedeta a spus că a avut parte de experiențe extreme în Miami. America nu e chiar atât de roz pe cât o cred românii, a mai spus blondina.

Intenționează să facă un vlog cu lucrurile mai puțin plăcute despre tărâmul făgăduinței, având în vedere că s-a lovit de niște situații care au făcut-o să își schimbe părerea despre țara în care visează mulți să ajungă.

 

ADVERTISEMENT