Life

Ce s-a ales de Bogdan Ioan, câștigătorul de la Vocea României 2018. Viața arhitectului s-a schimbat complet în ultimii 4 ani

Bogdan Ioan a reușit să impresioneze întreaga țara în urmă cu patru ani. Arhitectul a câștigat Vocea României în 2018, iar de atunci, viața i s-a schimbat complet.
26.10.2022 | 23:08
Ce sa ales de Bogdan Ioan castigatorul de la Vocea Romaniei 2018 Viata arhitectului sa schimbat complet in ultimii 4 ani
Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Ioan de la Vocea României în ultimii patru ani. Sursă foto: captură Fanatik
ADVERTISEMENT

Încă de la prima sa apariție, Bogdan Ioan a ajuns la inimile publicului. Drept urmare, nu a fost o așa mare surpriză că arhitectul a ajuns să câștige Vocea României 2018.

Cu ce se ocupă acum Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

După succesul de atunci însă, nimeni nu a mai auzit nimic despre el. Câștigătorul Vocea României este un alt om acum și are planuri ambițioase de viitor.

ADVERTISEMENT

Despre toate aceste lucruri a vorbit într-un interviu acordat pentru radactia.ro. Bogdan Ioan a mărturisit că a înainte de audiție doar ce devenise arhitect cu acte în regulă, însă ulterior și-a schimbat prioritățile.

A renunțat la arhitectură și a decis să își construiască o carieră solidă în muzică. De ce nu s-a mai auzit însă nimic despre el? Pentru că bărbatul a avut nevoie de patru ani să studieze acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Sunt multe lucruri pe care nu le știa despre această industrie și a decis că are nevoie de timp pentru a aprofunda totul mai bine.

”Mi-au trebuit 4 ani să văd și să învăț cu ce se „mănâncă” acest domeniu, dar acum sunt foarte bine și odată cu această piesă, începe o nouă etapă foarte importantă din cariera mea de artist, încercând să îmi creez totodată identitatea mea ca artist”, a mărturisit câștigătorul Vocea România 2018 pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Iar de acum, Bogdan Ioan are planuri cât se poate de ambițioase. Artistul spune că are în plan mai multe colaborări, dar și piese în derulare.

Bogdan Ioan se pregătește să lanseze o nouă piesă

Între timp, artistul nu a pierdut timpul și a mai lansat și câteva piese.”Friday Mood”, ”If I” sau ”Tu”, sunt doar o parte dintre ele, iar mai nou, acesta lucrează și la single-ul ”Trezește-mă”.

ADVERTISEMENT

Este entuziasmat, speră să ajungă la inimile publicului prin ceea ce face și de asemenea, nu este dispus să renunțe în niciun caz la muzică.

”Mesajul piesei vorbește despre faptul că noi am început să uităm de dragoste, de iubire și ne îndepărtăm de lucrurile frumoase, iar Trezește-mă rupe acest blocaj și dă drumul iubirii”, a mai dezvăluit acesta, pentru redacția.ro, cu privire la noua sa piesă.

Bogdan Ioan nu va renunța niciodată la muzică și este dispus să facă performanță în domeniu și speră că toți cei care l-au apreciat la Vocea României o vor face și în continuare.

”Nu am încetat să fac muzică, ba mai mult, am învățat multe lucruri care țin de industria muzicală, am făcut muzică nouă și am revenit cu forțe proaspete. (…) Trăiesc pentru muzică și abia aștept să văd reacțiile ascultătorilor la noua piesă!” a mai declarat artistul.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Zanni, „faimosul” de la Survivor, a trecut prin clipe de coșmar:
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume