Life

Ce s-a ales de Carmen Pleșea, fosta parteneră a lui Costin Mărculescu, denumită și îmblânzitoarea de pitoni

12.06.2020 | 11:50
Ce sa ales de Carmen Plesea fosta partenera a lui Costin Marculescu denumita si imblanzitoarea de pitoni
Ce s-a ales de Carmen Pleșa, fosta parteneră a lui Costin Mărculescu, denumită și îmblânzitoarea de pitoni. Sursa foto: stirilekanald.ro
ADVERTISEMENT

Carmen Pleșea, cunoscută în lumea mondenă ca „îmblânzitoarea de pitoni”, a dispărut din lumina reflectoarelor după ce i-a murit șarpele. Puțină lume știe că fosta parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu a suferit schimbări radicale și trăiește o viață normală, în Capitală.

Ce face acum Carmen Pleșea, fosta parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu

Frumoasă și nonconformistă, Carmen, făcea valuri în showbiz-ul autohton în urmă cu circa 20 de ani. Femeia și șarpele ei Kaa erau o prezență constantă în show-urile de televiziune, mai ales că fostul manechin era și parteneră de afaceri cu regretatul actor, Costin Mărculescu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a lucrat cu actorul din „Liceenii” la agenția de modelling a acestuia, dar după o anumită perioadă „îmblânzitoare de șerpi” i-a „furat” acestuia afacerea, Costin Mărculescu neînțelegând de ce nu se mai află în centrul atenției. Acesta ar putea fi momentul în care viața actorului a început să o ia la vale.

Cât despre ceea ce face și cu ce se ocupă în clipa de față blondina, libertatea.ro, scria în urmă cu circa 5 ani că femeia crește șoareci. În plus, Carmen Pleșea a publicat la vremea respectivă o imagine care arată că nu se mai îngrijește ca înainte și chiar a pierdut lupta cu kilogramele.

ADVERTISEMENT
Carmen Pleșa, fost manechin
Așa arată acum Carmen Pleșea, îmblânzitoare de șerpi. Sursa foto: libertatea.ro

Motivul pentru care Carmen Pleșea s-a retras din lumea mondenă

Unul dintre motivele pentru care fosta parteneră de afaceri a lui Costin Mărculescu s-a retras din lumina reflectoarelor este moartea șarpelui ei. Cât despre alte motive ar putea fi vorba de evenimentele triste care au venit după în viața vedetei. Carmen Pleșea și-a pierdut ambii părinți în ultimii ani dând vina pe „greșeli ale sistemului medical”.

În urmă cu 10 ani femeia a apelat la vrăjitoare după ce a descoperit cărbuni, foc, dar și excremente la ușa casei sale. Se pare că vedeta era blestemată să nu se căsătorească niciodată, Carmen Pleșea având cununiile legate.

ADVERTISEMENT

„Acum ceva timp am găsit cărbuni și foc, dar și excremente umane la ușă. Cred că numai niște bolnavi psihic sau cineva care m-a blestemat a putut face așa ceva. (…) Mi-a zis (vrăjitoarea la care a fost, n.r.) că nu mă voi mărita niciodată. Mi s-a mai spus că cineva mi-a legat cununiile, spunea Carmen Pleșea în 2010, informează wowbiz.ro.

Dezvăluiri șoc în cartea pe care Costin Mărculescu nu a mai apucat să o publice

Regretatul actor Costin Mărculescu scria o carte, foarte multe personalități din showbiz-ul autohton fiind incluse între file. Carmen Pleșea se pare că ar fi una dintre femeile care va avea un adevărat șoc când cele scrise de fostul partener de afaceri vor ieși la iveală.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte să moară actorul mărturisea că dezvăluirile sale vor arunca în aer lumea mondenă, însă din păcate nu a mai apucat să facă asta.

Jurnalista Mara Bănică a mărturisit că va ține cont de ultima dorință a prietenului ei, așadar se va ocupa de cartea pe care Costin Mărculescu o scria înainte să moară.

ADVERTISEMENT
Tags: