Life

Ce s-a ales de cele mai cunoscute gemene siameze din lume. Din ce fac bani acum, după ce au împlinit 32 de ani

Ce mai fac acum cele mai celebre gemene siameze din lume. Cu ce se ocupă acum și din ce fac bani Abby și Brittany Hensel, cele două femei care împart același corp.
04.07.2022 | 18:31
Ce sa ales de cele mai cunoscute gemene siameze din lume Din ce fac bani acum dupa ce au implinit 32 de ani
Gemenele Abby și Brittany Hensel. Cu ce se mai ocupă acestea. Foto. Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Abby și Brittany Hensel au fost în atenția presei încă de la momentul nașterii lor, fiind „dibrachius parapagi dicefalici” – adică doi oameni uniți de un corp. Iată din ce fac acum bani cele două.

Cum au devenit faimoase gemenele Abby și Brittany Hensel

Abby și Brittany Hensel au avut chiar propriul serial de televiziune, dar acum au mai ieșit din lumina reflectoarelor și se ocupă de viața lor profesională.

ADVERTISEMENT

Serialul de televiziune în care au apărut cele două gemene siameze a debutat acum zece ani, iar de atunci se mai știu puține lucruri despre cele două surori.

Ceea ce le-a făcut speciale pe aceste gemene este faptul că părinții lor au decis să nu facă operația prin care acestea ar putut fi separate.

ADVERTISEMENT

În schimb, ei au stabilit ca gemenele sunt rămână unite pe viață, ele având același corp, dar două capete diferite.

Surorile au în comun mai multe organe vitale și fiecare dintre ele controlează câte un braț și un picior.

ADVERTISEMENT

Acest lucru nu înseamnă altceva decât faptul că cele două trebuie să te coordoneze foarte bine pentru activități extrem de simple cum ar fi mersul, iar alergatul este deja o provocare pentru ele.

Cu ce se ocupă acum Abby și Brittany Hensel

Abby și Brittany au terminat liceul  în anul 2008 și apoi ele au urmat cursurile Universității Bethel din Arden Hills.

ADVERTISEMENT

În anul 2012, cele mai celebre gemene din lume au absolvit facultatea, așa că tot ce le-a mai rămas de făcut pentru a intra cu adevărat în lumea adulților era să își găsească un loc de muncă.

Acum, gemenele doresc o viață obișnuită departe de ochii curioșilor, astfel că și pe rețelele de socializare prezența lor este extrem de discretă, iar ele nu au mai postat imagini de mai mulți ani.

Ceea ce știm, însă, este că Abby și Brittany Hensel sunt profesoare de gimnaziu și predau matematică la o școală.

“Evident, imediat, am înțeles că vom primi un singur salariu pentru că facem treaba unei singure persoane”, a declarat Abby pentru BBC în 2013.

ADVERTISEMENT
Tags: