Life

Ce s-a ales de Corina Sucarov, finalista de pe locul doi de la Bravo, ai stil 5. Unde se află acum

20.04.2021 | 17:25
Ce sa ales de Corina Sucarov finalista de pe locul doi de la Bravo ai stil 5 Unde se afla acum
Corina, fostă concurentă la Bravo, ai stil 5. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O mai ții minte pe Corina Sucarov, una din cele mai excentrice concurente de la Bravo, ai stil? Tânăra s-a făcut remarcată în cel de-al cincilea sezon al show-ului de modă de la Kanal D, în care s-a clasat pe locul al doilea în marea finală, pierzând în fața Elenei Gemini.

Corina a avut cele mai extravagante apariții în sezonul cinci și a fost cumpărată de fanii concursului cu Silvia Popescu datorită stilului ei vestimentar, cea care a câștigat primul sezon și ediția All Stars.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a profitat de notorietatea dobândită în timpul emisiunii și s-a ocupat de modă, marea ei pasiune, iar de ceva timp aceasta face naveta între Madrid și București.

Corina Sucarov de la Bravo, ai stil 5, lansare pe Spotify

În prezent, Corina locuiește în capitala Spaniei, acolo de unde postează des fotografii pe contul ei de Instagram. Este în continuare pasionată de artă, iar pe 3 mai 2021 pregătește o mare lansare pe Spotify căci, după cum se știe deja, Corina și cântă!

ADVERTISEMENT

De altfel, la Bravo, ai stil concurenta s-a făcut remarcată cu calitățile ei vocale abordând genul electropop în multe gale, reușind să capteze atenția tuturor nu doar prin hainele pe care le purta.

corina bravo ai stil
Corina Sucarov de la Bravo, ai stil 5 se ocupă de modă și muzică. În stânga, în fața Muzeului Prado din Madrid. Foto: Instagram

A făcut bani din modelling

Visul de a face ceva în muzică devine acum realitate pentru Corina și este mai entuziasmată ca oricând, după cum putem vedea pe rețeaua de socializare unde îi ține la curent pe toți cu ceea ce face.

ADVERTISEMENT

După terminarea sezonului al cincilea Bravo, ai stil, Corina a continuat să colaboreze ca model cu diferite firme, căci din modelling și-a câștigat existența în ultimii ani, chiar dacă pentru muzică avea o sensibilitate aparte.

„Am început să fac modelling în urmă cu șapte ani, mai serios. Mi-am dorit să fac asta la un nivel mai înalt și mi-am scos din geanta cu înzestrări deltaice tot ce știam și puteam la acel moment. Spiritul competitiv de la vremea aceea m-a ajutat destul de mult.

ADVERTISEMENT

Cel mai împlinitor pentru mine este să mă lase persoana sau echipa din spatele conceptului/proiectului să îmi fac de cap, să mă exprim și să pot participa cu cine sunt eu, cu Corina Sucarov și personajele ei, cu ceea ce am studiat și acumulat. Mă conectez cu ei și cu ceea ce vor de la acel proiect mai întâi.

Nu știu dacă există o parte foarte grea. Poate doar instabilitatea financiară. O lună poate fi foarte bună, o lună te poți întreba dacă ai greșit cu ceva. Ca în orice domeniu artistic, cred”, mărturisea Corina Sucarov în urmă cu aproximativ 2 ani.

 

ADVERTISEMENT