Life
notix pixel id

Ce s-a ales de Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu. Face zeci de mii de dolari în America

Cristi Marin, fostul partener de viață al Marianei Moculescu (53 de ani), fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a făcut o schimbare radicală în viață.
04.10.2021 | 18:37
Ce s-a ales de Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu. Face zeci de mii de dolari în America
Ce s-a ales de Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu. Face zeci de mii de dolari în America. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 43 de ani cu care bruneta a avut o relație sentimentală în urmă cu ani buni a ieșit din lumina reflectoarelor și a ales un alt drum încă de anul trecut.

Fostul iubit al Marianei Moculescu a făcut o schimbare radicală în viața personală și a părăsit România în iarna anului trecut. De atunci locuiește în America.

Dar ce face Cristi Marin în Statele Unite? Ei bine, bărbatul lucrează ca electrician și câștigă zeci de mii de dolari, în timp ce bruneta a revenit în țară după ceva vreme petrecută în Italia.

ADVERTISEMENT

Ce face acum Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu. Din ce face bani

În momentul de față Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, trăiește în Colorado alături de mama și de fratele său pe nume Gabe.

Bărbatul muncește cot la cot cu fratele său, alături de care trebuie să refacă instalația electrică la o fermă de cai din zona Colorado.

ADVERTISEMENT

Lucrarea pe care frații Marin au reușit să o ia se ridică la valoarea de 50.000 de dolari, după ce ferma respectivă a fost cumpărată recentă de o altă persoană.

Cristi Marin o duce bine pe plan profesional și financiar și nu se gândește să revină prea curând în România, deși în vară ar fi vrut să ajungă pe litoral.

ADVERTISEMENT

Între timp a ales să meargă în Las Vegas, unde a găsit o lucrare pe cinste, românul fiind un electrician foarte apreciat peste Ocean.

Mariana Moculescu și Cristi Marin, dragoste cu nădădăi

Mariana Moculescu și Cristi Marin au fost împreună mai bine de 3 ani, perioadă în care au avut parte de suișuri și coborâșuri. Au ajuns să se despartă de multe ori și au apărut frecvent la emisiuni.

ADVERTISEMENT

Cei doi au vorbit mereu despre povestea de dragoste avută, la un moment dat bărbatul făcând publice câteva imagini intime cu fosta soție a pianistului Horia Moculescu.

Și asta nu este tot! Cristi Marin a lăsat să se înțeleagă că ar fi avut o aventură și cu fiica Marianei Moculescu, Nidia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri