Life

Ce s-a ales de Diana Constantin de la Insula Iubirii. Din ce face bani fosta concurentă

Iată ce s-a ales de Diana Constantin de la Insula Iubirii. Fosta participantă de la Antena 1 s-a retras din lumina reflectoarelor.
12.08.2021 | 17:03
Ce sa ales de Diana Constantin de la Insula Iubirii Din ce face bani fosta concurenta
Ce s-a ales de Diana Constantin de la Insula Iubirii. Din ce face bani fosta concurentă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Diana Constantin de la „Insula Iubirii”? Bruneta s-a retras din lumina reflectoarelor și are un program foarte încărcat. Fosta participantă nu a reușit să-și atingă obiectivul, după cum a recunoscut în cadrul unui interviu.

Diana Constantin a fost una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan. Aceasta a părăsit lumea showbiz-ului, dezamăgită că nu a reușit să-și îndeplinească obiectivele.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Diana Constantin de la Insula Iubirii

Diana Constantin de la „Insula Iubirii”  s-a retras din showbiz și se ocupă cu alte proiecte. Bruneta a câștigat simpatia multor telespectatori în timp ce era concurentă în cadrul show-ului matrimonial.

În prezent, Diana are trei locuri de muncă și nu are un iubit, dat fiind programul ei încărcat. Fosta participantă a declarat că se ocupă și de un site pentru adulți, printre altele.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a mărturisit că este singură de patru ani, însă își dedică timpul exclusiv proiectelor ei. Lipsa unui partener de viață nu reprezintă un lucru negativ pentru ea,

„M-am retras că nu se fac bani din asta, iar ‘faima’ nu mi-a adus o situație financiară cum mă gândeam eu și nici lucruri bune nu mi-a adus.

ADVERTISEMENT

În prezent muncesc mult, am trei job-uri. Sunt singură de patru ani și îmi e super bine. Sunt concentrată pe evoluția mea spirituală, mentală și pe carieră.

Colaborez cu un salon pe partea de cosmetică în care investesc muncă multă și bani pentru cursuri de specializare. Mai am și un site pentru adulți cu care mă ocup și agențiile de modele cu care colaborez pentru diferite reclame.

ADVERTISEMENT

În prezent muncesc mult și nu am timp decât pentru mine și proiectele mele”, a declarat Diana Constantin pentru CANCAN.ro.

Diana se simte bine și nu mai vrea să fie în lumina reflectoarelor. Fosta participantă nu și-a dorit să devină faimoasă și a ales să se ocupe de alte proiecte.

Diana de la Insula Iubirii, scene intime în timpul show-ului

Diana Constantin a participat la sezonul al treilea „Insula Iubirii” alături de partenerul ei, Ben, pe numele real Pollak Bohus.

Ea s-a despărțit de omul de afaceri pentru ispita Andy, cu care a întreținut relații intime în timp ce erau la filmări în Thailanda.

În cel de-al patrulea sezon, bruneta a participat alături de Aurel Deacanu, un fost concurent al reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan.

Cei doi s-au despărțit, iar ea a fost împreună cu George. Cu toate acestea, ea avea sentimente pentru Andy.

ADVERTISEMENT