Life

Ce s-a ales de Diana Gureșoaie, fosta lui Dodel, condamnată într-un dosar de prostituție – FOTO

17.06.2020 | 17:04
Ce sa ales de Diana Guresoaie fosta lui Dodel condamnata intrun dosar de prostitutie  FOTO
Diana Gureșoaie duce o viață de lux
ADVERTISEMENT

Diana Gureșoaie este cunoscută și drept strâmba lui Dodel, fotbalistul Cristi Tănase, cu care a avut o relație în 2010.

Ea a avut relații cu mai mulți fotbaliști, dar și tineri din familii înstărite. Acum, bruneta se poate lăuda și ea cu un statut ridicat: conduce bolizi de zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Tânăra a postat pe Insta Story o imagine în care își etalează noul Mercedez, mașină scumpă și nu pentru buzunarul oricui.

Diana Gureșoaie și-a etalat bolidul de lux

Diana Gureșoaie, condamnată cu suspendare într-un dosar de prostituție

Fosta strâmbă a lui Dodel, așa cum a fost poreclită de-a lungul anilor, are în conturi mii de euro. Ea a lucrat ani buni ca hostess în Dubai, dar și în Miami.

ADVERTISEMENT

Diana Gureșoaie are mai multe colaborări cu diferite case de modă, însă nu se cunoaște exact sursa banilor pe care îi încasează, motiv pentru care a fost condamnată doi ani la închisoare cu suspendare în dosarul ”Prostituate de lux”.

Ea a fost acuzată că ducea și lua fete la produs, fiind un fel de intermediar al oamenilor de afaceri care doreau să întrețină relații sexuale cu diferite domnișoare.

ADVERTISEMENT

În acest dosar au fost chemate să dea declarații și Daniela Crudu, dar și Diana Nicoraș, plus multe alte fete de oraș.

Relație clandestină cu boxerul David Haye

În urmă cu 4 ani a avut o relație amoroasă cu sportivul David Haye, însă l-a părăsit după ce lucrurile între ei deveniseră pra serioase. Acesta era căsătorit, avea soție și un copil, însă pentru brunetă era dispus să renunțe la tot. Boxerul i-a propus să se mute în Londra și să studieze acolo, însă aceasta l-a părăsit.

ADVERTISEMENT

“De cate ori se ducea la el, statea la casa lui din centrul Londrei. Haye avea un ‘palat’ estimat la aproape 5 milioane de lire sterline. Era printre puținele case din acea zonă care avea și piscină. În plus, boxerul avea o colecție impresionantă de ceasuri, tablouri și alte obiecte de artă. Avea atât de multă încredere în Diana încat i-a lăsat de vreo câteva ori casa pe mână. Ea însă se plictisea de moarte acolo și își suna periodic prietenele din țară, fie să le invite acolo, fie pentru că ii era dor de țară”, a povestit o apropiată a lui Gureșoaie.

Scandal cu Theodora Stoica, pentru un băiat de bani gata

Dianda Gureșoaie și Memelușa au fost bune prietene, însă cele două s-au certat la cuține pentru un tânăr de care Diana Nicoraș s-a îndrăgostit. Relația de prietenie s-a terminat urât: certuri aprinse și chiar o răfuială ca în filme. Gureşoaie a fost pe post de arbitru. “Teodora şi Diana s-au îndrăgostit de un băiat de familie bună, iar fiecare dintre ele a încercat să-l cucerească. La un moment dat, cele două s-au certat foarte urît pe marginea acestui subiect, şi-au aruncat vorbe grele, iar Gureşoaie a intervenit. A sărit la Teodora, iar între ele a izbucnit un scandal imens. S-au înjurat şi s-au ameninţat reciproc. Nu mai era mult pînă la o păruială în toată regula”, au punctat sursele FANATIK.RO. Într-un final, Teodora şi Diana s-au calmat, însă ”Memelușa” a rupt orice relaţie de prietenie pe care a avut-o cu cele două.

 

 

ADVERTISEMENT