Life

Ce s-a ales de Elena Gemini, câștigătoarea sezonului 5 Bravo, ai stil. Din ce face bani acum

07.04.2021 | 13:30
Ce sa ales de Elena Gemini castigatoarea sezonului 5 Bravo ai stil Din ce face bani acum
Elena, câștigătoarea Bravo, ai stil 5. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Ți-o mai aduci aminte pe Elena Gemini, câștigătoarea Bravo, ai stil sezonul 5? Frumoasa blondină care a cucerit publicul telespectator în urmă cu doi ani este în continuare pasionată de modă, domeniu din care se întreține!

Elena este consultant de imagine și a devenit cunoscută în fața unei țări întregi în anul 2019, când a participat la Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

Bloggerița face bani frumoși din modă, potrivit profilului ei de Instagram, unde este urmărită de mai bine de 40.000 de persoane.

Ce s-a ales de Elena Gemini, câștigătoarea Bravo, ai stil din 2019

Tânăra promovează diverse branduri pe rețeaua de socializare și este și astăzi personal shopper și stilistă la Galeriile Victoria din București.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, Elena colaborează și cu un site pentru femei, unde este consultant de modă.

Pasiunea pentru haine se pare că i-a adus succesul pe care și l-a dorit, din moment ce a reușit să se întrețină din asta și nu e de mirare că a câștigat concursul de la Kanal D.

„Hainele au fost focusul meu de când mă știu, de mică mi- a plăcut să improvizez, să modific haine, să creez ceva nou zi de zi. Îmi amintesc că primeam hainele de la surorile mai mari și le aduceam modificări, să pară noi și unicat.

ADVERTISEMENT

Pentru mine hainele sunt un stil de viață, sunt că o carte de vizită, prezintă oamenii înainte că aceștia să vorbească. (…) Modă a fost dintotdeauna pasiunea mea, pe care acum doresc să o împărtășesc și cu ține!”, se autodescrie Elena Gemini pe blogul personal.

A donat premiul de 100.000 de lei

Câștigătoarea a fost apreciată de telespectatori pentru că nu a vrut să rămână cu cei 100.000 de lei câștigați de la Bravo, ai stil, ci s-a oferit de la bun început să îi doneze unei cauze umanitare.

ADVERTISEMENT
elena bravo ai stil
Elena postează des fotografii cu ținutele sale pe contul de Instagram

„Cum am spus și la începutul competiției, într-un fel, banii aceștia nu-mi aparțin. Eu mi-am dorit foarte mult titlul, coroana. Mi-am dorit să fiu câștigătoare, vreau să fac ceva în acest domeniu și cred că am avut nevoie de asta pentru a avea un alt statut, pentru a fi mai vizibilă și drumul meu să fie mai lin”, a spus la un moment dat Elena pentru Libertatea.

 

ADVERTISEMENT