Life

Ce s-a ales de fiul avocatei Elodia Ghinescu. Decizia uluitoare luată de Patrick

27.01.2021 | 13:32
Ce sa ales de fiul avocatei Elodia Ghinescu Decizia uluitoare luata de Patrick
Fiul avocatei Elodia Ghinescu este crescut de sora lui Cioacă. Foto: a.1ro/ captură Youtube
ADVERTISEMENT

Fiul avocatei Elodia Ghinescu este deja un adolescent, iar evenimentul trist pe care nu îl va uita niciodată l-a făcut să ia o decizie uluitoare.

Patrick, în vârstă de 15 ani, este în îngrijirea surorii lui Cioacă, însă nu poartă numele acestuia, dorind să renunțe la el după ce tatăl său a fost condamnat la închisoare, acuzat că i-a omorât mama.

ADVERTISEMENT

Băiatul Elodiei a solicitat în instanță schimbarea numelui său de familie, potrivit unor declarații făcute în urmă cu câteva luni de avocata familiei Ghinescu, Crina Radu.

Fiul avocatei Elodia Ghinescu și solicitarea șocantă făcută în instanță

Avocata familiei regretatei Elodia a spus în luna august a anului trecut că a aflat din presă despre această solicitare a lui Patrick și s-a interesat apoi de situație.

ADVERTISEMENT

„Am sunat la Primăria Albota, unde practic copilul locuiește cu sora lui Cristian Cioacă și ni s-a confirmat faptul că a existat o astfel de cerere formulată de către sora lui Cristian Cioacă.

Dumnaei este tutorele copilului în acest moment. Ar fi formulat o astfel de cerere pentru ca micuțul să nu mai poarte numele de Cioacă și să poartă numele Ene. Faptul că i-a schimbat numele nu-l ajută pe copil”, a declarat Crina Radu pentru Antena Stars, uimită fiind că Patrick nu a dorit să poarte nici măcar numele mamei sale, Ghinescu.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să primească în jur de 100.000 de euro de la Cristian Cioacă

Avocata a spus că acest tertip la care ar fi recurs sora lui Cristian Cioacă nu va fi suficient pentru ca Patrick să nu intre în posesia moștenirii Elodiei, el fiind unic moștenitor.

Un alt lucru șocant dezvăluit de avocata familiei Ghinescu este că adolescentul ar trebui să primească suma de 100.000 de euro de la Cristian Cioacă, stabilită de istanță în urma condamnării definitive a acestuia, și că polițistul a încercat să scape încă dinainte de a intra în pușcărie de bunurile avocatei Elodia.

ADVERTISEMENT

Crina Radu a mai spus atunci că i-a vândut autoturismul avocatei decedate pe o sumă derizorie, un alt bun din care ar fi trebuit să primească niște bani băiatul Elodiei.

Băiatul avocatei Elodia și al lui Cristian Cioacă locuiește, așadar, cu mătușa lui și este ferit de ochii curioșilor, imagini cu el fiind greu de obținut, mai ales că acesta beneficiază de legea protecției minorilor. Patrick are vise destul de mari și iubește sportul, fiind membru al Federației Române de Baschet.

 

ADVERTISEMENT