Life

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Gianluca Vacchi. E căsătorită cu un afacerist mai tânăr decât DJ-ul italian

Fosta iubită a lui Gianluca Vacchi duce o viață de invidiat alături de un cunoscut afacerist italian. Giorgia Gabriele continuă să facă bani din modă, deținând un brand de succes.
05.09.2022 | 14:47
Ce sa ales de fosta iubita a lui Gianluca Vacchi E casatorita cu un afacerist mai tanar decat DJul italian
Gianluca Vacchi a avut o relație cu Giorgia Gabriele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gianluca Vacchi trăiește o frumoasă poveste de iubire cu fotomodelul Sharon Fonseca, însă ce se mai știe de fosta sa parteneră, Giorgia Gabriele?

Fosta iubită a lui Gianluca Vacchi, măritată cu un antreprenor italian

DJ-ul italian a devenit cunoscut datorită dansurilor pe care le făcea pe rețelele de socializare cu fosta iubită, influencerița Giorgia Gabriele.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, relația dintre cei doi s-a sfârșit în anul 2017. Tânăra de 36 de ani cu afaceri în industria modei a uitat destul de repede de simpaticul DJ. Aceasta s-a căsătorit cu un afacerist destul de potent din punct de vedere financiar din Milano.

Dacă e să ne uităm doar la postările de pe Instagram, se pare că separarea de Vacchi i-a priit Giorgiei. Femeia e mai frumoasă ca nicicând. Postările sale de pe rețeaua de socializare arată că este extrem de fericită. Are aproape două milioane de urmăritori și se bucură de un succes considerabil în lumea modei.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de DJ, Giorgia și-a continuat proiectele, fiind fondatoarea și directoarea creative a brandului Wandering. A mai avut apariții importante și ca fotomodel în reviste precum Elle, Glamour și Vanity Fair.

De departe, cea mai notabilă schimbare are legătură cu situația ei sentimentală. În anul 2021, Giorgia s-a măritat cu Andrea Grilli. Este vorba despre un antreprenor care activează și el în industria modei, cu 12 ani mai tânăr decât Vacchi (43).

ADVERTISEMENT

La nunta celor doi, care a avut loc în Viareggio, a cântat celebrul tenor Andrea Bocelli. Printre invitați s-au numărat nume importante ale modei precum influencerița Gilda Ambrosio sau creatoarea de modă Giorigia Tordini.

Gianluca Vacchi este unul dintre cei mai excentrici milionari și DJ din Europa. Pretențiile sale au devenit cunoscute de presa din întreaga lume, acesta având anumite solicitări atunci când participă la un eveniment important.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giorgia Gabriele (@giorgiagabriele)

Excentricitățile lui Gianluca Vacchi

Publicația El Espanol a relatat pe larg câteva din fițele lui Vacchi, acesta fiind destul de des invitat să mixeze în cluburile celor mai mari orașe din Spania.

Pentru un party din Barcelona, de pildă, Vacchi obișnuiește să ceară un Rolls Royce de care să dispună timp de 24 de ore, fructe tropicale în camera de hotel, dar și minimum 10 sticle de șampanie Don Perignon și, desigur, prosoape din bumbac nefolosite.

Aceste capricii trebuie îndeplinite ca la carte pentru ca acesta să își onoreze prestația. Vacchi se asigură că sunt bifate toate cererile sale înainte de a mixa.

DJ-ul din Italia cere zeci de mii de euro pentru o seară de show

Gianluca Vacchi a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de 5 ani datorită videoclipurilor sale virale de pe Instagram și TikTok. DJ-ul italian le-a dat clasă multor tineri, la vârsta de 55 de ani, cu mișcările sale, abordând în special dansurile latino.

Potrivit presei italiene, faima de care se bucură în ultimii ani i-a crescut și tarifele la evenimente. Influencerul cu peste 22 milioane de urmăritori pe Instagram ar cere chiar și 50.000 de euro pentru o seară de spectacol. În general, prețurile sale pornesc de la 10.000 de euro în sus, în funcție de locație și timpul în care acesta își exersează meseria de DJ.

ADVERTISEMENT
Tags: