Life

Ce s-a ales de fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Blanche îi dă lecții acum fostului milionar în ceea ce privește banii

Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu, și-a schimbat radical viața de când l-a părăsit pe fostul milionar în euro.
13.08.2021 | 07:59
Ce sa ales de fosta iubita a lui Irinel Columbeanu Blanche ii da lectii acum fostului milionar in ceea ce priveste banii
Ce s-a ales de fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. Blanche îi dă lecții acum fostului milionar în ceea ce privește banii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Gabriela Botezat, așa cum se numește în realitate fosta parteneră de viață a afaceristului, are un nou statut. Miss România din anul 2004 a lăsat în urmă trecutul și s-a axat pe familie și pe business-uri.

Fosta iubită a lui Irinel Columbeanu a revenit după separarea de vedetă în orașul natal Rădăuți, unde s-a căsătorit cu un judecător alături de care are doi copii frumoși.

ADVERTISEMENT

Ce face Blanche, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu. O duce bine financiar

De asemenea, Blanche o duce de minune și din punct de vedere financiar, asta pentru că deține un salon de înfrumusețare cu spa, iar recent și-a mai deschis o afacere.

Potrivit wowbiz.ro, fosta parteneră de viață a lui Irinel Columbeanu, dinainte de relația cu Monica Gabor, are în prezent o pensiune pentru turiștii care vor să descopere Bucovina.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Blanche și partenerul ei de viață au trei case în Rădăuți, două spații comerciale și șase terenuri, după cum arată declarația de avere depusă de soțul Gabrielei.

La polul opus, Irinel Columbeanu și-a pierdut întreaga avere și a ajuns să locuiască cu chirie într-un apartament cu două camere, vila de la Izvorani fiind confiscată de bancă.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, dezamăgit de Blanche. Ce a făcut după despărțire

Irinel Columbenu și Blanche s-au cunoscut înainte ca fostul milionar în euro să se căsătorească cu Monica Gabor, cea care i-a dăruit și o fetiță, pe nume Irina.

Povestea de dragoste dintre cei doi ar fi trebuit să se încheie cu o nuntă, dar se pare că fosta Miss România a ales să pună punct relației amoroase, moment în care afaceristul i-a luat toate blănurile pe care i le oferise.

ADVERTISEMENT

Alții spun că vedeta a intrat cu buldozerul peste salonul de înfrumusețare pe care i-l făcuse cadou în orașul natal, dar cert este că fiecare și-a refăcut viața sentimentală.

Dacă Gabriela s-a așezat la casa sa, nu același lucru se poate spune despre Irinel Columbeanu care a bifat mai multe relații amoroase.

Printre tinerele cu care s-a iubit fostul milionar se numără Anna Lesko sau Alexandra Hodiș, iar în timpul căsătoriei cu Monica Gabor a fost filmat în jacuzzi alături de Flore Salaldis și Anca Chebac.

ADVERTISEMENT