Life

Ce s-a ales de Fulgy, băiatul rebel al Clejanilor. Fiul Vioricăi este de nerecunoscut

04.05.2021 | 13:25
Ce sa ales de Fulgy baiatul rebel al Clejanilor Fiul Vioricai este de nerecunoscut
Fulgy, băiatul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fulgy, băiatul rebel al Clejanilor, s-a apucat serios de treabă și vrea să le demonstreze tuturor că nu este oaia neagră a familiei! După ce sora lui, Margherita, a început să aibă succes în lumea modei ca designeriță, băiatul Vioricăi s-a făcut… prezentator!

Da, ați citit foarte bine. Fulgy are un canal de Youtube intitulat Moft TV, acolo unde realizează tot felul de emisiuni.

ADVERTISEMENT

Băiatul este schimbat radical, iar părinții lui sunt foarte mândri de el pentru că această schimbare i-a prins foarte bine după toate belele pe care le-a făcut celor doi în adolescență.

Fulgy de la Clejani are emisiune pe Youtube

Fulgy a vorbit la Antena Stars despre emisiunea sa de pe Youtube și a spus dacă îi va invita vreodată pe părinții săi la un interviu.

ADVERTISEMENT

Tânărul a vorbit cu entuziasm despre proiectul său și a spus totodată că a făcut multe sacrificii pentru a ajunge undeva, căci a avea în spate numele Clejanilor nu este un avantaj, dimpotrivă.

„Părinții mei sunt cei mai speciali artiști din România”

„Din punctul meu de vedere, emisiunea e la început și vreau să ajungă la nivelul să pot să-mi permit să o chem pe mama mea și pe tatăl meu. Nimeni de aici până acum nu mi-a cerut bani, totul se bazează pe prietenie și respect. Cine vine aici pleacă cu o imagine frumoasă, cu o stare frumoasă.

ADVERTISEMENT

Consider că emisiunea mea nu e la nivelul de Viorica și Ioniță de la Clejani. Vorbesc ca critic muzical, pentru că am acte în regulă, părinții mei nu sunt cea mai tare formație din România, ci cei mai speciali artiști din România”, a declarat Fulgy.

Băiatul Clejanilor a spus că artiștii trebuie să fie apreciați cât sunt încă în viață, făcând un adevărat laudatio părinților săi. Toată lumea a remarcat schimbarea în primul rând fizică a băiatului celor doi lăutari, dar și a modului în care se prezintă acum în fața oamenilor. Fanii de pe Youtube consideră de bun augur acest pas pe care l-a făcut băiatul lui Ioniță.

ADVERTISEMENT