Life

Ce s-a ales de Gigel Frone, fostul concurent de la Românii au Talent, show-ul marca Pro TV. Ce face în 2024, la ceva timp bun după ce nu a mai apărut la televizor

Ce s-a ales de Gigel Frone, fostul concurent de la Românii au talent care stârnea ropote de aplauze prin interpretările sale?
08.06.2024 | 14:00
Ce sa ales de Gigel Frone fostul concurent de la Romanii au Talent showul marca Pro TV Ce face in 2024 la ceva timp bun dupa ce nu a mai aparut la televizor
Ce s-a ales de Gigel Frone de la Românii au talent. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

Vă mai aduceți aminte de Gigel Frone de la Românii au talent? Acesta a urcat pe scena competiției în urmă cu 11 ani și i-a cucerit pe jurați prin felul său unic de a interpreta melodii. De asemenea, și publicul de acasă l-a îndrăgit. Ce face artistul în prezent?

Cum s-a schimbat viața lui Gigel Frone după Românii au talent?

Cu vocea și chitara sa, Gigel Frone s-a remarcat în întreaga țară. Viața i s-a schimbat radical odată cu participarea la emisiunea despre talente. Gigel Frone a fost chemat să cânte la tot felul de evenimente, să participe și la alte emisiuni și a interacționat cu vedete care mai de care.

ADVERTISEMENT

Însă, cum succesul nu este etern, Gigel Frone a ajuns la stadiul în care nu se mai împacă atât de bine cu muzica. Oamenii par că l-au cam uitat, căci interpretul a mărturisit de curând că nu mai are așa multe evenimente, ca odinioară.

Chiar dacă nu mai cântă ca în vremurile bune, Gigel Frone, acum în vârstă de 55 de ani, și-a asigurat alte resurse financiare. Are proiecte cinematografice și răspunde de evenimente pentru afaceriști și viitori afaceriști. Asta nu e tot, însă.

ADVERTISEMENT

”Nu prea mai am evenimente… Asta este! Cu ani în urmă am mai fost invitat la ziua lui Andi Moisescu să cânt, dar asta este, fiecare și le știe pe ale lor. Anii au trecut, am mers pe drumuri separate. Nu am mai ținut legătura cu nimeni de la Românii au Talent.

Fiecare își vede de treaba lui. Eu îmi urmez proiectele mele, nu stau să aștept să cânt cuiva… Eu îmi văd de proiectele mele”, a declarat Gigel Frone despre viața lui actuală, pentru Playtech Știri.

ADVERTISEMENT

Mai aflați despre Gigel Frone și că și-a deschis propria agenție de modelling, unde nu este nevoie neapărat de frumusețe, spune artistul. De altfel, chiar dacă are afacerile sale, el spune că nu refuză noi oportunități de muncă.

”Mi-am deschis o agenție de modelling. Încerc să am modelele mele. Am 3 fete momentan. N-am cerințe… Ele pot fi și măritate și cu copil acasă, contează să arate bine. Nu este concurs de frumusețe. Ele doar își prezintă propriile lor rochii. Nu am colaborări cu designer. Totul se organizează la o sală dintr-un hotel din Capitală.”, a mai spus Gigel Frone.

ADVERTISEMENT

Gigel Frone vrea să organizeze un Revelion

Pentru viitor, Gigel Frone are planuri mari. Își dorește să organizeze un Revelion pe bază de invitații. Până atunci, mai are nevoie de sponsori. Cei care vor întreține atmosfera vor fi amatori. ”Celebritățile nu știu dacă vin”, mai spune artistul.

”În 2025 vreau să organizez un Revelion pe bază de invitații. Bineînțeles, îmi trebuie sponsori. Eu lucrez cu amatori și amatoare…Celebritățile nu știu dacă vin. S-ar putea să vina Ana Ciulpan, ea a mai cântat la evenimentele organizate de mine.”, a mai declarat Gigel Frone.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Recalcularea pensiilor, o mare problemă. Cine va trebui să plătească din buzunar
Recalcularea pensiilor, o mare problemă. Cine va trebui să plătească din buzunar
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită