Life

Ce s-a ales de Gogoașă din Trăsniți în NATO, unul dintre cei mai iubiți actori ai celebrului serial. Ce face acum Constantin Zamfirescu, după ce s-a vindecat de o boală gravă

Ce ocupație are Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO. Cum își câștigă banii Constantin Zamfirescu, după problemele medicale.
28.05.2023 | 16:57
Ce sa ales de Gogoasa din Trasniti in NATO unul dintre cei mai iubiti actori ai celebrului serial Ce face acum Constantin Zamfirescu dupa ce sa vindecat de o boala grava
Ce ocupație are Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO. Cum își câștigă banii Constantin Zamfirescu, după problemele medicale. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de vedeta în vârstă de 57 de ani, unul dintre cei mai iubiți actori ai celebrului serial de la Prima TV. Ce face acum după ce s-a vindecat de o boală gravă. De-a lungul vieții a trecut prin mai multe drame, prima fiind chiar la naștere.

Ce ocupație are Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO. Cum își câștigă banii Constantin Zamfirescu, după problemele medicale

Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO a cucerit milioane de români cu replicile sale și nu a fost uitat, dovadă că oamenii se întreabă ce ocupație are și cum își câștigă banii. Constantin Zamfirescu a trecut cu bine peste problemele medicale cu care a fost diagnosticat.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câțiva ani a fost operat de cancer și în momentul de față ține totul sub control datorită regimului alimentar. Din păcate, situația sa nu este una tocmai plăcută când vine vorba de domeniul financiar.

A fost nevoit să lucreze mai mult și chiar să fie șofer de taxi pentru a-și suplimenta veniturile. Renumitul actor știe ce înseamnă valoarea banului și refuză de fiecare dată pasagerii darnici, care vor să-i lase mai mult decât trebuie.

ADVERTISEMENT

„Da, au existat, sunt momente (n.r. – momente financiare grele). Nu sunt un mincinos, nu mă ascund după degete. Iau foarte mulți oameni în mașină care mă întreabă de ce stau la volan, că eu sunt actor.

Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușesc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta.

ADVERTISEMENT

Fiecare muncește pentru bani”, a declarat Gogoașă din serialul Trăsniți în NATO, notează wowbiz.ro. În plus, Constantin Zamfirescu are diverse spectacole cu Trupa Sabotorii și merge la spectacole prin toată țara.

Gogoașă din Trăsniți în NATO, drame cumplite

Gogoașă din Trăsniți în NATO a suferit de-a lungul timpului multe drame cumplite. Prima a fost chiar la venirea pe lume când a fost declarat decedat după ce s-a născut cu cordonul ombilical în jurul gâtului. Din păcate, a rămas cu probleme locomotorii.

ADVERTISEMENT

Puțini știu că actorul Constantin Zamfirescu a pierdut un copil la scurt de la naștere. Micuța care a primit numele Anastasia avea toate organele bolnave, soția sa contactând două virusuri puternice în timpul sarcinii. A două fetiță, Sara, are o malformație care îi afectează obrazul drept şi buza superioară.

ADVERTISEMENT
Tags: