News

Ce s-a ales de hotelul Forum, “perla” stațiunii Costinești

Hotelul Forum, unul dintre cele mai renumite hoteluri din Costinești, a ajuns astăzi într-o situație extrem de delicată.
10.06.2021 | 21:36
Ce sa ales de hotelul Forum perla statiunii Costinesti
Ce s-a ales de hotelul Forum, "perla" stațiunii Costinești foto: captură foto PRO TV
ADVERTISEMENT

Biroul de Turism pentru Tineret, este o companie de stat aflată sub Ministerului Tineretului și Sportului, și a fost înființată în 1968 specializată în programe turistice și a fost reorganizată în 2001 ca societate comercială, se prezintă pe site-ul oficial al BTT-ului.

Anul trecut, un sondaj arăta că aproape 80% dintre români doreau să își petreacă vacanța pe litoralul românesc, în contextul pandemiei de coronavirus, iar hotelierii se așteaptă la fluxuri importante de turiști și anul acesta.

ADVERTISEMENT

Cum arată hotelul Forum, “perla” stațiunii Costinești

“In 1968 se înființează “Biroul de Turism pentru Tineret” , unitate economică specializată în programe turistice pentru tineret.

Reorganizată ulterior ca societate comerciala și-a schimbat numele în S.C. BTT S.A. începând cu anul 2001.

ADVERTISEMENT

Obiectivul nostru, ca agenție, este acela de a vă îndruma spre cea mai bună decizie în alegerea Vacanței de Vis. Suntem la dispoziția Dumneavoastră cu cele mai complete informații, sfaturi și recomandări”, se arată în scurta descriere de pe site-ul oficial al companiei.

Reporter PRO TV: “Cum poate afla un tânăr de ceea ce puneți la dispoziție dumneavoastră, dacă nu aveți activitate pe Facebook?”

ADVERTISEMENT

Elena Motoc, director Hotel Forum: “După cum v-am spus situația financiară a BTT-ului nu ne permite să angajăm personal pentru marketing.”

Descrierea de pe pagina de Facebook a Hotelului Forum este o frază fără sens, iar ultima postare a fost din 2020, când acesta și-a actualizat numărul de telefon:

ADVERTISEMENT

“Hotelul are o poziționare excelentă, foarte aproape de plajă, de principalele restaurante și terase îl recomandă oricărui tip de turiști.”

Hotel Forum, Costinești

Reacțiile turiștilor care susțin că s-au cazat la hotelul Forum sunt împărție, unii vorbind despre o multitudine de probleme ale complexului, iar alții arătându-se încântați de experiența turistică.

“E un hotel mizer, e prima și ultima dată când mă cazez la acest hotel, personalul are un limbaj flegmatic. În curte plin de câini maidanezi nu poți efectiv să ieși și să intri în hotel de câini.

Dușul curge in baie, chiuveta curge, curățenie nu ne-a făcut decât o dată pe săptămână și atunci a schimbat doar prosoapele. La acest hotel nu mă mai cazez în viața mea.”

“Recomand! Extrem de curat și personal foarte amabil. În vară revenim.”

ADVERTISEMENT