Life

Ce s-a ales de Jesica Zamfir, la 7 ani de când a câștigat MasterChef. Fosta concurentă, anunț important

Jesica Zamfir a câștigat emisiunea culinară MasterChef în urmă cu 7 ani, însă de atunci nu a mai apărut în vizorul atenției publice.
07.08.2021 | 14:31
Ce sa ales de Jesica Zamfir la 7 ani de cand a castigat MasterChef Fosta concurenta anunt important
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 35 de ani a făcut un anunț important, acela că se dedică foarte mult familiei sale, mai ales că în urmă cu mai puțin de un an a devenit mamă pentru a doua oară.

Câștigătoarea premiului de 50.000 de euro, din anul 2014, de la MasterChef, are un băiat în vârstă de 9 ani și altul de numai 11 luni, Victor, după cum se poate observa din imaginile postate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Jesica Zamfir este căsătorită de 15 ani cu partenerul ei de viață, Ștefan, domeniul profesional fiind trecut pe locul doi în momentul de față.

Jesica Zamfir, la 7 ani după câștigarea premiului de la MasterChef. Ce face acum

Așadar, Jesica Zamfir este mamă cu normă întreagă pentru cei doi băieți, pe care reușește să-i crească numai cu ajutorul soțului. Cu toate acestea fosta concurentă de la Pro TV nu se plânge și merge mai departe.

ADVERTISEMENT

„Este foarte frumos, de când a venit al doilea copilaș, totul s-a dublat acum. Sentimentul de mamă, iubirea, grija, atenția, bucuria, totul. E și greuț, dar nu atât de mult cum îmi povesteau alte persoane sau cum îmi imaginam eu.

Realizez că timpul trece foarte repede și nu vreau să pierd nicio etapă de bebelușeală plângându-mă de nopți pierdute sau lipsuri. Dorm puțin, dar de ajuns.

ADVERTISEMENT

Încerc să îmi fac treburile casnice noaptea, când dorm ei. Gătesc și fac curat de la 22.00 la 2.00, sunt în tura de noapte. 

Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. El stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri”, a declarat câștigătoarea MasterChef 2014 pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Jesica Zamfir consideră că venirea pe lume a unui copil este o binecuvântare, dovadă că nu exclude posibilitatea să mai facă un copil, asta pentru că și-ar dori foarte mult o fetiță.

„Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi”, a mai spus fosta concurentă de la Pro TV.

Cât de bine o duce Jesica Zamfir pe plan profesional, după MasterChef

Jesica Zamfir a investit premiul de la MasterChef într-un bistro pe care s-a văzut nevoită să-l închidă, afacerea dovedindu-se neprofitabilă. Ulterior, tânăra a făcut management pentru un lanț cunoscut de restaurante din București.

În momentul de față, câștigătoarea deține un spațiu comercial pe care-l folosește și ca birou, fiind locul unde își acordă timp numai pentru ea. În plus, spațiul este și foarte aproape de casă.

ADVERTISEMENT