Fotbal intern

Ce s-a ales de jucătorii care au obținut ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSB-ului în Casa Pariurilor Liga 1. Cinci s-au retras! Dănciulescu e singurul care a rămas în “Groapă”

02.10.2019 | 17:00
Ce sa ales de jucatorii care au obtinut ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSBului in Casa Pariurilor Liga 1 Cinci sau retras Danciulescu e singurul care a ramas in Groapa
ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo București are loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, pe Arena Națională, iar FANATIK vă dezvăluie ce s-a ales de jucătorii care au obținut ultima victorie a lui Dinamo pe terenul vicecampioanei României în Casa Pariurilor Liga 1.

Ce s-a ales de jucătorii care au obținut ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSB-ului în Casa Pariurilor Liga 1

Ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSB-ului în Casa Pariurilor Liga 1, cu formația finanțată de Gigi Becali gazdă, a avut loc pe 25 aprilie 2011, în etapa 28, atunci când dinamoviștii s-au impus cu scorul de 1-0 în Ghencea. Gabi Torje este cel care a înscris singurul gol al partidei, în minutul 62, cu o lovitură de cap. În prezent, mijlocașul în vârstă de 29 de ani care aducea victoria “câinilor” este liber de contract de la începutul lunii iulie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Cristi Bălgrădean, cel care a ținut poarta lui Dinamo București a ajuns la FCSB, Dragoș Grigore și Cosmin Moți fac echipă la Ludogoreț Razgrad, iar Ștefan Bărboianu și Alexe Marius au ajuns să evolueze în Liga 2. Ceilalți cinci jucători care au fost titulari în ultima victorie a lui Dinamo s-au retras! Valeriu Bordeanu e secundul lui Dan Petrescu la CFR Cluj, iar Cătălin Munteanu îl ajută pe Dan Alexa la Astra Giurgiu. Singurul care a rămas în cadrul clubului din Ștefan cel Mare este Ionel Dănciulescu, cel care ocupă în prezent postul de manager sportiv al lui Dinamo.

Bucuria jucătorilor de la Dinamo după un gol înscris de Gabi Torje. Sursă foto: sportpictures.eu
Bucuria jucătorilor de la Dinamo după un gol înscris de Gabi Torje. Sursă foto: sportpictures.eu

Iată cu ce se ocupă titularii de la Dinamo care au obținut ultima victorie pe terenul FCSB-ului în Casa Pariurilor Liga 1:

  • Cristi Bălgrădean (31 ani) – portar la FCSB
  • Ștefan Bărboianu  (31 ani) – Petrolul Ploiești (Liga 2)
  • Dragoș Grigore (33 ani) – Ludogoreț Razgrad
  • Cosmin Moți (34 ani) – Ludogoreț Razgrad
  • Valeriu Bordeanu (42 ani) – secundul lui Dan Petrescu la CFR Cluj
  • Gabi Torje (29 ani) – liber de contract de pe 1 iulie 2019
  • Djakaridja Kone (33 ani) – retras din iulie 2016
  • Cătălin Munteanu (40 ani) – secundul lui Dan Alexa la Astra Giurgiu
  • Alexe Marius (29 ani) – SCM FC Argeș (Liga 2)
  • Ionel Dănciulescu (42 ani) – manager sportiv la Dinamo București
  • Liviu Ganea (31 ani) – a jucat ultima dată în Liga 4 la Carmen București
ADVERTISEMENT

De la ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSB-ului în Casa Pariurilor Liga 1, formația roș-albastră a obținut cinci victorii, iar alte cinci meciuri s-au terminat la egalitate. Ultimul duel dintre cele două rivale din Capitală cu FCSB gazdă s-a terminat la 3-3 și a avut loc pe 29 iulie 2018, în fața a 27.835 de spectatori, pe Arena Națională. Golurile vicecampioanei României au fost înscrise de Harlem Gnohere (min. 10) și Florinel Coman (min. 55 68), iar pentru dinamoviști au marcat Mircea Axente (min. 45+1), Dan Nistor (min. 61) și Mihai Popescu (min. 89).

Cum arătau echipele la ultima victorie a lui Dinamo pe terenul FCSB-ului în Casa Pariurilor Liga 1

FCSB: Tătărușanu – Bomfim, Gardoș, Geraldo, Latovlevic – Nicoliță, Brandan, Marinescu (Onofras 70), Tănase – Surdu (Răduț 78), Bilașco (Maicon 55)
Antrenor: Sorin Cârțu
Dinamo: Bălgrădean – Bărboianu, Grigore, Moți, Bordeanu – Torje (Bakaj 83), Kone, Munteanu (Mărgăritescu 76), Alexe – Dănciulescu, Liviu Ganea (Țucudean 70)
Antrenor: Ioan Andone

Meciul dintre FCSB și Dinamo București se joacă sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20.30, în etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe Arena Națională. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai tari imagini vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT