Life

Ce s-a ales de Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic. Cu greu o mai recunoști acum

Iată ce s-a ales de Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic, care făcea furori acum mai bine de 20 de ani.
03.11.2021 | 18:12
Ce sa ales de Julia Chelaru fosta componenta a trupei Exotic Cu greu o mai recunosti acum
Ce s-a ales de Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic. Cu greu o mai recunoști acum. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Julia Chelaru și Andreea Bănică făceau furori în urmă cu 20 de ani, atunci când făceau parte din trupa Exotic, împreună cu Claudia Pătrășcanu. Formația s-a destrămat după puțin timp, iar cele trei au mers pe drumuri separate.

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Julia Chelaru a vorbit despre viața ei, dar și despre relația cu Andreea Bănică.

ADVERTISEMENT

Tânăra roșcată din trupa Exotic s-a transformat radical în toți acești ani. Acum are părul blond, dar arată la fel de bine și la 43 de ani.

Ce s-a ales de Julia Chelaru, fosta componentă a trupei Exotic. Cu greu o mai recunoști acum

Julia Chelaru a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, atunci când făcea parte din trupa Exotic. Alături de Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, tânăra a scos hituri care au rămas și acum întipărite în memoria românilor.

ADVERTISEMENT

Cele trei au mers rapid pe drumuri separate. Andreea Bănică a început să cânte cu Cristina Rus, cu care a pus bazele trupei Blondy. Claudia Pătrășcanu, împreună cu Julia, a creat trupa Sexxy, dar nici aceasta nu a fost tocmai longevivă.

Roșcata din trupa Exotic nu a renunțat complet la muzică și mai cântă, ocazional, la evenimente. Cu toate acestea, niciodată nu a mai avut un succes atât de mare în cariera solo.

ADVERTISEMENT

În 2012, Julia a participat la primul sezon Te Cunosc de Undeva, unde a interpretat personaje celebre. A fost căsătorită cu Bogdan Jianu, dar au divorțat în 2013, după șase ani de căsnicie.

Trupa Exotic
Julia Chelaru, Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu formau trupa Exotic. Sursa foto: Fcaebook

Blondina a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și a răspuns unor întrebări incomode la emisiunea de la Pro TV, în cadrul rubricii „Spui tot sau îți ia gura foc”.

ADVERTISEMENT

Întrebată care sunt defectele Andreei Bănică, Julia Chelaru a fost sinceră și a vorbit despre perioada în care erau colege de trupă. Aceasta susține că artista era foarte ambițioasă și își dorea să iasă în evidență, mai ales că arăta foarte bine.

În același timp, defectele enumerate de Julia Chelaru sunt și calități, după cum a spus aceasta.

„Prea ambițioasă. Când eram împreună, ea avea această ambiție de a se propulsa, de a fi ea ce trebuie. Eram în trupă și trebuia să fim cumva egale, dar ea era o bombă sexy și voia cumva să iasă (n.r. în evidență).

Puțină vanitate. Ușor individualistă. Individualism ca ușor egoism. Și uneori tăioasă la limbă, la vorbă. Puțin sarcasm, puțin venin. Toate acestea sunt și calități”, a declarat Julia Chelaru în emisiunea La Măruță, în urmă cu câteva zile.

Adrian Mutu i-a făcut avansuri Juliei Chelaru

În cadrul aceleiași emisiuni, Julia Chelaru a dezvăluit că Adrian Mutu i-a făcut avansuri, cu mult timp în urmă. Fostul jucător de fotbal a invitat-o de mai multe ori în oraș, însă blondina l-a refuzat.

„A fost acum foarte mult timp, la început, când eram în trupa Exotic. Mi-a aflat numărul de telefon și m-a invitat în oraș. Nu știu dacă eram într-o relație sau nu, dar, nu știu de ce, îmi era frică de fotbaliști, aveam o frică, ceva, o chestie ancestrală.

Acum îmi pare rău că nu m-am întâlnit cu el, e un om extraordinar. Voia și el să mă cunoască. Apoi a luat avânt (n.r. cariera lui sportivă). (…) Eram trei fete cucuiete (n.r. trupa Exotic).

Eram roșcată atunci, eram ceva foarte atractiv pentru mulți bărbați, să zic așa, din showbiz. Mie mi-a plăcut, totuși, că l-am refuzat. L-am refuzat eu pe Adrian Mutu, îți dai seama?”, i-a mai spus Julia Chelaru lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT