Life

Ce s-a ales de Laura Bretan, tânăra cântăreață care a cucerit America. Câștigătoarea Românii au talent, anunț important

Laura Bretan, câștigătoare a competiției Românii au talent, a ajuns în țară pentru un eveniment de-a dreptul spectaculos.
07.07.2021 | 15:37
Ce sa ales de Laura Bretan tanara cantareata care a cucerit America Castigatoarea Romanii au talent anunt important
Laura Bretan, cântăreață. Foto: captură TVR
ADVERTISEMENT

Laura Bretan a devenit publicului larg în urma participării în show-ul „Got Talent” în România și în Statele Unite. Tânăra cu o voce de înger a reușit să câștige ediția românească a concursului de talente în urmă cu 5 ani.

Laura a fost campioana de la Românii au talent în anul 2016, câștigând cel de-al șaselea sezon al show-ului din România. După participarea în concursul de la PRO TV, Laura s-a înscris și la Selecția Națională de la Eurovision.

ADVERTISEMENT

Artista în vârstă de 19 ani a încercat să reprezinte România la Eurovision în anul 2019, însă n-a avut noroc. Muziciana a interpretat melodia „Dear father” compusă de Mihai Alexandru, însă juriul a făcut diferența și a trimis-o la Tel Aviv pe Ester Peony, cu care nu ne-am calificat în finala concursului.

Laura Bretan, concert la Arenele Romane cu Il Volo

Au trecut doi ani de la ultima apariție într-un eveniment important în România, iar acum Laura s-a întors din Chicago la București cu un scop clar.

ADVERTISEMENT

Aceasta a declarat la Teo Show că va susține un concert extraordinar împreună cu Il Volo. Acesta va avea loc vineri, 8 iulie, începând cu ora 20:00 la Arenele Romane.

Concertul a fost pregătit de mai mult timp, semn că Laura nu a renunțat la muzică, principala ei hrană sufletească.

ADVERTISEMENT

Prezentă la Teo Show, Laura a vorbit despre pasiunea ei și a mărturisit că de când era mică își dorea să cânte. Producătorii emisiunii au prezentat o fotografie cu artista de pe vremea când avea doar 5 aaișori. Imaginea a emoționat-o pe Laura și a făcut câteva declarații despre cum era copilăria ei.

„Nu-mi aduc aminte multe. Mama mi-a spus că îmi plăcea să fiu în fața tuturor și să cânt”, a declarat Laura când a văzut imaginea cu ea de la 5 ani.

ADVERTISEMENT
laura bretan
Laura Bretan a revăzut o fotografie cu ea când avea 5 ani, în platoul Teo Show. Foto: Kanal D

 

Atacată pentru credințele sale

Laura Bretan a reușit să cucerească nu doar România, ci și Statele Unite ale Americii, acolo unde este stabilită. Aceasta a participat în varianta americană a emisiunii de talente pe care a câștigat-o la noi, unde a făcut o figură bună.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Laura s-a lovit și de răutăți mai ales când a participat la Eurovision. A fost atacată din cauza religiei sale, în primul rând. Cele mai multe critici au venit însă din partea fanilor Eurovision când aceasta a declarat public că susține familia tradițională.

O parte a comunității LGBTQ de la noi s-a simțit lezată de declarațiile cântăreței de acum doi ani și ceva.