Life

Ce s-a ales de Laurențiu Cazan, îndrăgitul cântăreț care a bucurat milioane de români: ”M-a întrebat cineva ce fac eu cu adevărat? În afară de Marina Voica, droguri și copii din flori?”

Ce face în prezent Laurențiu Cazan. Celebrul artist care a încântat românii, declarații tranșante despre industria muzicală și viața privată.
28.03.2023 | 08:17
Ce sa ales de Laurentiu Cazan indragitul cantaret care a bucurat milioane de romani Ma intrebat cineva ce fac eu cu adevarat In afara de Marina Voica droguri si copii din flori
Ce face în prezent Laurențiu Cazan. Celebrul artist care a încântat românii, declarații tranșante despre industria muzicală și viața privată. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de compozitorul în vârstă de 65 de ani, originar din Buzău. Ce spune îndrăgitul cântăreț și textier care a bucurat milioane de români despre relația cu solisa Marina Voica, droguri și copiii din flori?

Ce face în prezent Laurențiu Cazan. Celebrul artist care a încântat românii, declarații tranșante despre industria muzicală și viața privată

Ce face în prezent Laurențiu Cazan. Celebrul artist care a încântat românii a făcut declarații tranșante despre industria muzicală și viața privată. Solistul vocal crede că oamenii sunt mai interesați de mondenități, nicidecum de munca sa.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț se consideră fericit și împlinit, în ciuda faptului că publicul vrea să știe doar amănunte despre relația cu Marina Voica, substanțele interzise, copiii din flori sau drumurile sale la Mănăstiri.

„Lucrez cu oamenii, îi sun, colaborez cu fel și fel de muzicieni din America, din Australia… M-a întrebat pe mine cineva ce fac eu cu adevărat? În afară de Marina Voica, droguri și copii din flori? Și că stau în mănăstiri!

ADVERTISEMENT

Astea sunt toate? Asta e tot ce interesează? Astea-s titlurile! Presa nu mai critică ce trebuie și nu pentru că nu sunt oameni în stare să facă asta. Aici e nuanța. Dar vine sistemul.

Toată politica aceasta de anulare a culturii, care influențează pe toată lumea, nu duce la nimic bun. Sigur, nu vreau să mă bag în discuții politice. Oamenii așteaptă de la mine să îi mai bucur. Le aduc o lumină, o bucurie. Și dacă prin mine, prin muzica mea, mai putem face ceva…

ADVERTISEMENT

Eu mă declar fericit. De multe ori, unui om, doar dacă îi dai o mâncare bună sau îi cânți un cântec, fie îi zâmbești, el se trezește la adevăr. Și ăsta e rolul muzicii! ”, a mărturisit Laurențiu Cazan pentru revista viva.ro.

Laurențiu Cazan, ore întregi în studioul de înregistrare

Laurențiu Cazan a mai subliniat că petrece ore întregi în studioul de înregistrare pe care îl are în Buzău. Compozitorul lucrează până târziu, însă nimeni nu cunoaște aceste aspecte ascunse ale vieții sale profesionale.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, artistul a mai punctat faptul că nu mai există critică muzicală și artistică. Totodată, cântărețul se arată complet dezamăgit de presa din România care nu mai critică ce este, de fapt, de criticat.

ADVERTISEMENT
Tags: