Life

Ce s-a ales de Leni Celnicu, fosta soție a lui Gheorghe Hagi. Motivul ireal pentru care au divorțat

Ce s-a ales de prima soție a lui Gheorghe Hagi. Leni Celnicu are o altă viață acum. Motivul ireal al divorțului dintre ea și fostul fotbalist.
18.05.2024 | 15:07
Ce sa ales de Leni Celnicu fosta sotie a lui Gheorghe Hagi Motivul ireal pentru care au divortat
Leni Celnicu a fost prima soție a lui Gheorghe Hagi. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Leni Celnicu, femeia cu care Gheorghe Hagi a mers pentru prima oară în fața altarului. Se întâmpla în urmă cu peste două decenii. Motivul ireal din care au pus capăt mariajului, chiar după un scurt interval.

Ce face în prezent Leni Celnicu, fosta soție a lui Gheorghe Hagi

De aproape 30 de ani, Gică Hagi este căsătorit cu Marilena Hagi, alături de care are doi copii, un fiu pe nume Ianis Hagi și o fiică pe nume Kira Hagi. Până să ajungă în acest stadiu marele sportiv a mai trecut printr-o căsnicie.

ADVERTISEMENT

În 1990, la scurt timp după Campionatul Mondial din Italia, Gică Hagi făcea un anunț surprinzător, acela al căsătoriei cu o tânără pe nume Leni. Cei doi foști îndrăgostiți au mers în fața stării civile și în fața altarului și păreau că vor fi împreună o eternitate, dar nici pe departe.

La nici un an de la nuntă, ”Regele” făcea un alt anunț uimitor, intentarea divorțului, pe motiv că Leni nu este, de fapt, femeia lângă care să trăiască pentru totdeauna. Nehotărârea sa l-a costat mult pe Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, pentru indecizia sa, fostul fotbalist a scos din portofel o sumă uriașă, mai ales pentru anii ’90, aproximativ 300.000 de dolari. Printre motivele pe care el le-a precizat în cererea de divorț erau legate de faptul că Leni a adus pâinea la masă mai târziu sau că aceasta a pus miere în cafea în loc de zahăr.

Aceste mofturi, cum le-ar numi unii, iată că l-au costat pe actualul patron-antrenor al Farului o avere, de care s-a bucurat Leni Celnicu, însă. Ce a făcut cu banii? S-a transformat dintr-o soție devotată soțului, într-o femeie de succes.

ADVERTISEMENT

Leni Celnicu, femeie de succes după divorțul de Gică Hagi

Mai întâi, Leni Celnicu și-a cumpărat o casă și o mașină, după care s-a înscris la facultate și și-a terminat studiile. Ulterior, a ajuns să lucreze în domeniul bancar, chiar pe un rol de conducere, care îi aduce venituri frumoase.

Aproximativ 8000 de euro pe lună ar avea ca salariu Leni Celnicu. De altfel, nu a rămas singură odată cu divorțul de ”Rege”, ci și-a refăcut viața în 2004. A mers iar în fața altarului și s-a recăsătorit cu un afacerist constănțean.

ADVERTISEMENT

Leni Celnicu a devenit și mamă în al doilea mariaj. La fel ca fostul ei soț, are doi copii. Astăzi se apropie de 52 de ani și și-a păstrat frumusețea naturală, în pofida tendințelor actuale, de a apela la bisturiul medicului estetician.

ADVERTISEMENT
Tags: