Life

Ce s-a ales de Marian Râlea, magicianul de la Abracadabra care a încântat milioane de copii din România. „E o tristeţe îngrozitoare şi e foarte greu să accepţi”

Actorul Marian Râlea este nevoit să treacă printr-o adevărată dramă de ani de zile. Detaliul trist pe care fanii nu îl știu despre marele actor.
29.06.2024 | 14:00
Ce sa ales de Marian Ralea magicianul de la Abracadabra care a incantat milioane de copii din Romania E o tristete ingrozitoare si e foarte greu sa accepti
Actorul Marian Râlea este nevoit să treacă printr-o adevărată dramă de ani de zile. Sursa foto: Facebook/ Matei L. Buta
ADVERTISEMENT

Marian Râlea este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi. Ani de zile, maestrul a ajuns la inima publicului datorită rolurilor sale. În ciuda faptului că este mereu cu zâmbetul pe buze, Marian Râlea ascunde adevărate drame.

Marian Râlea, drama care nu i se vindecă de mai bine de un deceniu

Marian Râlea se numără printre actorii care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cariera sa de ani de zile și rolurile magistrale sunt cea mai bună carte de vizită pentru maestru.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani, publicul a putut să îl admire pe Marian Râlea în producțiile televizate. Acesta a jucat în mai multe seriale de la Antena 1 și le-a arătat tuturor că nimic nu se compară cu pasiunea lui pentru actorie.

Marian Râlea se transpune excepțional în pielea tuturor personajelor, iar asta îl ajută să uite de grijile de zi cu zile. Însă, nimeni și nimic nu îi poate alina durerea pe care o simte în suflet de mai bine de un deceniu.

ADVERTISEMENT

Marele actor vorbește foarte rar despre viața sa personală, tocmai pentru că nu vrea să răsucească un cuțit în rană. Acesta a fost mereu atașat de familia sa, iar faptul că și-a pierdut mama și fratele a reprezentat o lovitură puternică pentru el.

Moartea lui Adrian Râlea, fratele actorului, a fost o adevărată tragedie. Acesta s-a stins din viață la 58 de ani, după ce s-a luptat cu o boală grea. Înainte de tragicul episod, cei doi frați Râlea și-au condus mama pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Marele actor nu poate trece peste pierderea tragică pe care a suferit-o

Fratele lui Marian Râlea a murit din cauza cancerului. La început, părea că lucrurile se îndreaptă spre direcția cea bună și că acesta va scăpa. Din păcate, din cauza dozelor greșite de citostatice, s-a stins din viață.

”A descoperit un cancer care i s-a operat, apoi a început o serie de citostatice, situaţia părea sub control. Dar cred că i-au greşit puţin dozele, fiindcă dintr-o dată, când nimeni nu se aștepta… ”, a spus actorul in interviuri mai vechi, potrivit capital.ro.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că au trecut ani buni de la decesul lor, Marian Râlea nu se poate împăca cu ideea că a pierdut doi oameni atât de dragi. Chiar și acum când se gândește la ei, simte un gol imens în suflet.

”Nu am depăşit durerea. Aşa ceva nu se poate depăşi! E o tristeţe îngrozitoare şi e foarte greu să accepţi că ei, de fapt, nu mai există. Nu, ei sunt cu mine în continuare.”

Marian Râlea a avut o relație specială cu mama lui și își amintește mereu că femeia nu lipsea de la nicio premieră. Venea mereu cu drag din Brașov să-l vadă pe scenă și era tare mândră de fiul ei.

”După ce am devenit actori, n-a lipsit de la nicio premieră. Bătea drumul Braşov-Bucureşti obligatoriu. Eram mândria ei, se lăuda cu mine şi-n compartiment, şi când mergeam să o aştept la gară, mă saluta tot trenul.”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT
Tags: