Life

Ce s-a ales de Martina Meola, concurenta pe care mulți au văzut-o câștigătoarea Românii au talent 2022. Micuța impresionează și astăzi

Ce face Martina Meola, copila care a ajuns până în finala Românii au talent 2022. Micuța de numai 10 ani uimește și acum.
09.03.2024 | 12:10
Ce sa ales de Martina Meola concurenta pe care multi au vazuto castigatoarea Romanii au talent 2022 Micuta impresioneaza si astazi
Ce face Martina Meola, copila care a ajuns până în finala Românii au talent 2022. Micuța de numai 10 ani uimește și acum. Sursa foto: Facebook.com / Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Martina Meola, concurenta pe care mulți au văzut-o câștigătoarea Românii au talent 2022. Micuța impresionează și astăzi după ce familia sa a decis să renunțe la traiul din Republica Moldova pentru se stabili peste hotare.

Ce face Martina Meola, copila care a ajuns până în finala Românii au talent 2022. Micuța de numai 10 ani uimește și acum

Ce face Martina Meola, copila care a ajuns până în finala Românii au talent 2022. Micuța de numai 10 ani uimește și acum cu talentul și cu pasiunea sa. Fata a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș în sezonul 12.

ADVERTISEMENT

A ocupat locul al treilea după Emanuel Ion și Darius Mabda, dar asta nu a împiedicat-o să își urmeze mai departe visul. A continuat să cânte și să impresioneze oamenii din lumea întreagă, fiind invitată la numeroase concerte și spectacole.

Copila de 10 ani a susținut multe concerte până acum și speră să ajungă pe scene din ce în ce mai mari. La începutul lunii martie a performat pe scena unui eveniment grandios care s-a desfășurat la Genova, în calitate de invitat de onoare.

ADVERTISEMENT

„În drum spre Genova, la concertul Împreună în Europa Unită”, este mesajul care însoțește cele două imagini cu Martina Meola dintr-o gară. Pozele au fost publicate pe pagina de Facebook intitulată Romania.

Martina Meola, cea mai tânără studentă de la o școală prestigioasă de muzică

Martina Meola a devenit în urmă cu numai un an cea mai tânără studentă de la o școală prestigioasă de muzică. La doar 9 ani a fost admisă la Conservatorul Giuseppe Verdi din Milano, lucru care a făcut-o să renunțe la meleagurile natale.

ADVERTISEMENT

Acest aspect a întristat-o, dar i-a adus și foarte multă bucurie în același timp pentru că a putut să își urmeze mai departe visul. Pasiunea pentru muzică a început la vârsta de 5 ani când a primit de la mama sa un pian electric.

Finalista de la Românii au talent 2022 a susținut două probe de admiterea la Conservator. Pentru prima probă a trebuit să interpreteze la pian un număr de 8 piese, câte una din fiecare epocă, precum și trei studii.

ADVERTISEMENT

Pentru cea de-a doua probă fosta concurentă de la Pro TV a interpretat la prima vedere o piesă necunoscută. Martina Meola susține că nu a întâlnit nicio provocare pe parcursul probelor de admitere pentru că s-a pregătit intens pentru fiecare dintre ele.

„Cea mai reușită performanță de până acum a fost concursul internațional pentru pian si orchestră Città di Cantù și concursul internațional PianoTalents.

Cea mai memorabilă performanță a fost când am fost admisă la una dintre cele mai prestigioase instituții de muzică din lume, Conservatorul Giuseppe Verdi din Milano”, a declarat la un moment dat finalista de la Românii au talent 2022 pentru fpm.ro.

ADVERTISEMENT