Life

Ce s-a ales de Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu. La 46 de ani pozează îndrăzneț

Mihaela Coșerariu, prima soție a prezentatorului Mădălin Ionescu, este schimbată radicală. În ultima perioadă femeia se fotografiază în tot felul de ipostaze provocatoare.
24.07.2022 | 15:07
Ce face și cum arată Mihaela Coșerariu, prima soție a lui Mădălin Ionescu. Pozează provocator. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a renumitului jurnalist pare că trăiește a doua oară adolescența. Dezinvoltă și fără niciun fel de inhibiție se pozează la 46 de ani extrem de îndrăzneț atât pe stradă, cât și în interiorul locuinței sale din Ilfov.

Ce face și cum arată Mihaela Coșerariu, prima soție a lui Mădălin Ionescu. Pozează provocator

În ultima perioadă foarte multă lume se întreabă ce s-a ales de fosta soție a lui Mădălin Ionescu, Mihaela Coșerariu. Cei doi au fost căsătoriți timp de 14 ani și au decis să pună capăt mariajului în martie 2011. În plus, sunt părinții a doi copii: Ștefania și Filip.

ADVERTISEMENT

Adolescenții au rămas în grija jurnalistului, după ce o perioadă au locuit cu mama. Prima soție a cunoscutului prezentator și-a refăcut la rândul ei viața sentimentală și se iubește cu un bărbat mai tânăr decât ea.

Mihaela Coșerariu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin și se bucură de fiecare clipă la intensitate maximă. În plus, la cei 46 de ani ai săi adoră să se fotografieze în ipostaze provocatoare și îndrăznețe.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe imagini din social media o arată dezinvoltă, fără niciun strop de rușine sau inhibiții în timp ce apare în costum de baie pe plajă sau cu obiecte vestimentare scurte și mulate, care îi lasă la vedere pielea.

Mihaela Coșerariu, curtată de foarte mulți bărbați

În altă ordine de idei, prima soție a lui Mădălin Ionescu, nu ezită să recunoască că este curtată de foarte mulți bărbați. Femeia, care este de profesie PR în Centrul Vechi, primește foarte multe mesaje de la necunoscuți.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihaela Coșerariu admite că este genul de femeie care întoarce toate privirile atunci când iese pe stradă, motiv pentru care adoră să meargă pe jos. Femeia nu are mașină personală și obișnuiește să se folosească de mijloacele în comun.

Are 46 de ani, dar reușește să se mențină în formă maximă datorită sportului pe care-l practică indiferent de anotimp. Fosta soție a jurnalistului aleargă în fiecare dimineață prin parcurile din București.

ADVERTISEMENT

În plus, este pasionată de tatuaje, primul dintre acestea fiind realizat în urmă cu aproape 2 ani. Recent, a mers și a retușat dragonul pe care-l avea pe piciorul drept.

ADVERTISEMENT