Life

Ce s-a ales de Nadezhda Zhúkova, asistenta rusoaică devenită celebră pentru că muncea în bikini. Unde poate fi văzută acum – Video

23.07.2020 | 22:02
Ce sa ales de Nadezhda Zhukova asistenta rusoaica devenita celebra pentru ca muncea in bikini Unde poate fi vazuta acum  Video
Nadezhda Zhukova, asistenta în bikini din Rusia, are un nou job. Sursa foto: Russia Today
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, Nadezhda Zhukova a devenit celebră în toată lumea după ce au apărut în presă fotografii cu ea de la spital, purtând doar bikini sub costumul transparent de protecție.

Nadezhda Zhukova, asistenta medicală în bikini și sutien, a ajuns prezentatoare meteo

Asistenta rusoaică a devenit subiect în presa de pe întreaga planetă la scurt timp după debutul pandemiei de coronavirus, iar acum se ocupă de cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Se pare că faima i-a prins destul de bine căci fata de 23 de ani din Rusia a ajuns prezentatoare meteo, iar primul ei buletin despre starea vremii a avut loc ieri, pe 22 iulie.

Blondina poate fi urmărită zilnic pe canalele rusești Rossiya 1 Tula și Rossiya 24 Tula. Pentru că îi place foarte mult și munca din spital, Nadezhda a decis să își păstreze și jobul de asistentă medicală, sperând că va reuși să împace cele două meserii.

ADVERTISEMENT

Firma care îi îmbracă pe sportivii olimpici din Rusia colaborează cu Nadezhda

„Este un experiment nou, o nouă provocare care îmi va fi utilă”, a mărturisit tânăra. Într-un reportaj realizat de canalul de Youtube Vesti Tula se mai spune că nu va renunța la meseria de infirmieră, ba chiar se pregătește să devină doctoriță cu acte în regulă, scrie rt.com.

.Zhukova lucrează la un spital de boli infecțioase din orașul Tula, acolo unde a îngrijit de la începutul pandemiei pacienții cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

În luna mai, când imaginile cu ea au apărut peste tot, aceasta a explicat de ce a ales să se prezinte în bikini la muncă: îi era extrem de cald în costumul din plastic pe care trebuie să îl poarte pentru a se proteja de virus.

Ca urmare a acelei imagini, Nadezhda s-a bucurat de aprecierea guvernatorului regional și mai multe femei din Rusia s-au solidarizat apoi cu ea, apărând în lenjerie intimă sub costumele de protecție.

ADVERTISEMENT

I-a atras atenția și Anastasia Zadorina, fondatoarea Zasport, marca de echipamente sportive care îi îmbracă pe olimpicii ruși de obicei, care i-a oferit un contract de colaborare.

ADVERTISEMENT