Life

Ce s-a ales de Naomi Moldovan. Celebrul transsexual a dispărut din spațiul public

08.01.2021 | 14:21
Ce sa ales de Naomi Moldovan Celebrul transsexual a disparut din spatiul public
Naomi Moldovan a participat în 2014 la Selecția Națională Eurovision. Foto: captură TVR
ADVERTISEMENT

Naomi Moldovan, celebrul transsexual care în urmă cu câțiva ani stârnea numeroase controverse în spațiul public românesc, a dispărut de tot de pe rețelele de socializare după ce s-a retras și din lumina reflectoarelor.

Cântăreața Naomi, a cărei condiție sexuală a fost criticată în urmă cu mai bine de 10 ani, a părăsit România de ceva timp pentru o țară unde este acceptată așa cum e.

ADVERTISEMENT

Naomi trăiește în Elveția, după ce a fost o perioadă îndelungată în Germania și, potrivit propriilor sale declarații în ultimele apariții televizate din România, a practicat prostituția în diferite bordeluri din țara Angelei Merkel pentru a putea supraviețui.

Naomi Moldovan a dispărut de tot de pe rețelele de socializare

Transsexualul a devenit cunoscut în România în urmă cu foarte mulți ani și a fost primul din țară care a reușit să facă vizibilă și această parte a comunității gay, a celor care se nasc într-un corp greșit.

ADVERTISEMENT

Criticată pentru aparițiile sale considerate de multe ori de prost gust, până și criticii muzicali au trebuit să recunoască talentul ei vocal, Naomi susținând la un moment dat un recital în cadrul Festivalului de la Mamaia, unde i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Și-a încercat norocul în urmă cu câțiva ani la Selecția Națională a Eurovisionului, însă nu a reușit să convingă pe nimeni că ar merita să ne reprezinte la concursul muzical european.

ADVERTISEMENT
naomi moldovan
Ultimele fotografii apărute cu Naomi Moldovan pe rețelele de socializare, de acum trei ani. Foto: Facebook

Ultima intervenție tv, în cazul Pomohaci

Ultimele imagini cu Naomi Moldovan sunt de acum doi-trei ani. Pe Facebook există cel puțin 4 conturi cu numele ei, cele mai noi fotografii fiind din 2017.

Se poate spune că transsexualul a renunțat de tot la rețelele de socializare și a decis ca nimeni să nu mai știe nimic despre viața sa, după ce s-a mutat definitiv în Elveția.

ADVERTISEMENT

Mulți cred că este ciudată alegerea ei, având în vedere că a fost o persoană destul de activă în mediul online, dar există și posibilitatea să își fi schimbat numele și să aibă un alt cont acum.

Naomi Moldovan a vorbit pentru ultima dată cu o televiziune din România acum 3 ani, la Antena Stars, unde a avut o poziție în scandalul de pedofilie în care a fost implicat părintele și folcloristul Cristian Pomohaci.

 

ADVERTISEMENT