Life

Ce s-a ales de Narcis Ianău, copilul minune al primului sezon Românii au talent. Și-a îndeplinit marele vis

Ce a ajuns să facă Narcis Ianău, tânărul care s-a remarcat în primul sezon de la Românii au talent. Își urmează drumul.
17.12.2022 | 00:01
Ce sa ales de Narcis Ianau copilul minune al primului sezon Romanii au talent Sia indeplinit marele vis
Ce a ajuns să facă Narcis Ianău, tânărul care s-a remarcat în primul sezon de la Românii au talent. Își urmează drumul. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de copilul minune al primului sezon al renumitului show de talente de la Pro TV. Tânărul în vârstă de 27 de ani și-a îndeplinit marele vis și a ajuns să facă acel lucru care-l pasionează încă de când era mic copil.

Ce a ajuns să facă Narcis Ianău, tânărul care s-a remarcat în primul sezon de la Românii au talent. Își urmează drumul

Narcis Ianău s-a remarcat în primul sezon de la Românii au talent datorită vocii sale inconfundabile. Deși au trecut 11 ani de atunci, lumea nu l-a uitat și urmărește îndeaproape activitatea pe care o desfășoară artistul originar din Bacău.

ADVERTISEMENT

A investit marele premiu într-un apartament în Cluj-Napoca, orașul său de suflet, și a continuat să studieze mai mult legat de pasiunea sa. În momentul de față, cântărețul o carieră muzicală de succes și are spectacole în toată lumea.

Călătorește foarte mult prin intermediul meseriei sale, care l-a adus pe marile scene din România, dar și de peste hotare. Muzica l-a făcut să cunoască oameni de valoare din această breaslă, cum ar fi Sarah Brightman.

ADVERTISEMENT

Lista sa de concerte și evenimente este una lungă, dar asta nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru Narcis Ianău. Cei care îl apreciază îl pot asculta în perioada următoare ca invitat special în deschiderea artistei de 62 de ani.

Ultimele spectacole au loc în Taiwan, acolo unde primul câștigător de la Românii au talent se află de ceva vreme. Mai exact, pe 16 decembrie va urca pe Kaohsiung Arena din orașul cu același nume și pe 17 decembrie va fi în Pingtung, pe stadionul în aer liber Pingtung.

ADVERTISEMENT
Narcis Ianău de la Românii au talent
Narcis Ianău de la Românii au talent, pe marile scene din lume. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Narcis Ianău, fericit că are posibilitatea să călătorească

„A fost atât de uimitor să vizitez Muzeul Memorial al lui Buddha din orașul Kaohsiung, Taiwan! Aștept cu nerăbdare să cânt la Kaohsiung Arena”, a scris Narcis Ianău pe contul de Instagram.

Cântărețul este fericit că are posibilitatea să călătorească în întreaga lume datorită pasiunii sale. Artistul postează frecvent imagini din locurile în care ajunge și își ține fanii la curent cu spectacolele pe care le susține.

ADVERTISEMENT

„Sunt atât de binecuvântat că am avut timp să văd Castelul Nagoya”, este o altă postare făcută de câștigătorul de la Românii au talent, pe social media.

ADVERTISEMENT