Life
notix pixel id

Ce s-a ales de Narcis Ianău la 9 ani de când a ajuns în finala Românii au Talent. Cu ce se ocupă acum

03.07.2020 | 17:58
Ce s-a ales de Narcis Ianău la 9 ani de când a ajuns în finala Românii au Talent. Cu ce se ocupă acum
Ce s-a ales de Narcis Ianău la 9 ani de când a ajuns în finala Românii au Talent. Cu ce se ocupă acum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Narcis Ianău Iustin a ajuns în anul 2011 până în finala show-ului „Românii au talent” de la Pro TV, dar avea să piardă în fața lui Adrian Țuțu. Acest lucru nu a fost un impediment pentru tânărul care a reușit să impresioneze publicul și telespectatorii datorită inflexiunilor vocale incredibil de ridicate, specifice sopranelor.

Ajuns la vârsta de 25 de ani, tânărul din Bacău care a ridicat o sală întreagă în picioare, își continuă cariera muzicală. Narcis Ianău este o adevărată revelație a muzicii, colaborând cu artiști cu renume mondial printre care se numără soprana Sarah Brightman sau trupa Gregorian.

Fostul finalist al concursului de la Pro TV colindă lumea în lung și-n lat și reușește să impresioneze datorită vocii sale specifice. Contratenorul a avut anul aceste programate două turnee mondiale împreună cu cei doi artiști de top menționați mai devreme.

ADVERTISEMENT

Ce face Narcis Ianău după ce a participat la „Românii au talent” în anul 2011

Narcis Ianău cântă în calitate de „guest star” în turneul Hymn al celebrei Sarah Brightman. Seria de concerte a început în vara anului trecut, tânărul român susținând show-uri în Brazilia, Chile și Argentina, iar lista poate continua.

Contratenorul a continuat turneul mondial și pe continentul nord-american unde a ajuns pe o scenă din Marea Britanie. Tot anul trecut, în luna octombrie, finalistul de la „Românii au talent” a concertat în București și Cluj, în deschiderea show-ului artistei Sarah Brightman.

ADVERTISEMENT

Tânărul a început și o colaborare de succes cu trupa Gregorian apărând pe trei albume în anii anteriori (2013, 2014 și 2015). Anul acesta, Narcis Ianău a fost inclus și în turneul „20 Aniversary” având spectacole în țări precum Germania, Belgia, Rusia, Cehia, Polonia și Austria.

Narcis Ianău a ajuns în peste 300 de țări din întreaga lume, dar mărturisește că sărbătorile îl găsesc de fiecare dată acasă. Muzicianul iubește Crăciunul pentru că-i aduc aminte de copilărie și de perioada în care mergea la colindat alături de prieteni.

ADVERTISEMENT

Thank you Nuremberg for last night! ❤Brno, you're next! 🌟#narcisianau #narcismusic #narcis #gregorian #tour #nuremberg #germany #brno #czechrepublic #travelphotography

Nai-post ni Narcis Ianau noong Biyernes, Enero 17, 2020

Cine este Narcis Ianău și cum a ajuns în finala „Românii au talent”

Narcis Ianău a început să cânte încă de la vârsta de 5 ani, în corul Bisericii Catolice din Barați. Dascălul de la vremea respectivă l-a așezat în rândul sopranelor, de aici și vocea sa impresionantă. Tânărul a urmat cursurile Liceului de Artă „George Apostu” din Bacău, iar după s-a înscris la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj.

Contratenorul s-a înscris la primul sezon al show-ului „Românii au talent” fiind privit cu mare scepticism la început, dar în cele din urmă a ajuns până în finală unde din păcate, s-a clasat pe locul doi. Cântărețul nu s-a lăsat descurajat pentru că acum cântă pe mari scene din lume.

ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de 5 ani, în luna ianuarie, a debutat la Opera Română din Cluj cu rolul păstorașului din opera Tosca de Giacomo Puccini. În plus, Narcis Ianău a fost extrem de apreciat și lăudat, pe plan internațional, dar și mondial datorită vocii sale.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri