Life

Ce s-a ales de Narcis Ianău, tânărul care a impresionat la Românii au talent. Anunț important despre fostul finalist al primului sezon

Narcis Ianău a decis să urce din nou pe scenă în fața juriului. Tânărul care a impresionat la Românii au talent va oferi un spectacol unic.
24.09.2021 | 19:52
Ce sa ales de Narcis Ianau tanarul care a impresionat la Romanii au talent Anunt important despre fostul finalist al primului sezon
Ce s-a ales de Narcis Ianău, tânărul care a impresionat la Românii au talent. Anunț important despre fostul finalist al primului sezon
ADVERTISEMENT

Narcis Ianău a uimit o țară întreagă în urmă cu mai mulți. În 2011 a ajuns în finala concursului Românii au talent.

De atunci a avut sute de concerte alături de artiști renumiți.

Tânărul este decis să-și testeze din nou limitele și să impresioneze, așa că va urca pe scenă la X Factor, vineri seara.

ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de Narcis Ianău, tânărul care a impresionat la Românii au talent

Narcis Ianău a decis să urce din nou pe scenă în fața unui juriu. Tânărul va oferi un moment unic pe scena X Factor, și speră ca interpretarea sa să fie apreciată de toți jurații. Fostul finalist al primului sezon Românii au talent va interpreta o piesă specială. O combinație între muzica clasică și beatbox.

Tânărul în vârstă de 26 de ani este un cântăreț foarte apreciat. De curând a fost într-un turneu în 85 de țări alături de Sarah Brightman. De-a lungul timpului a colaborat cu mai mulți artiști renumiți.

ADVERTISEMENT

“Ar trebui ca România să te audă mai mult! Suntem mândri de tine! Ce înseamnă, să participi la un concurs de talente și să ajungi un star internațional, este curajul de a începe de undeva!”, a spus Loredana.

Narcis Ianău a fost finalist la Românii au talent

Narcis Ianău a ajuns în finala concursului Românii au talent în anul 2011. Atunci a impresionat cu vocea sa senzațională. A pierdut însă în fața lui Adrian Țuțu.

ADVERTISEMENT

Și-a urmat visul și a continuat să facă ceea ce și-a dorit. Să cânte. În timp a devenit un cântăreț cunoscut în toată lumea și are o carieră de invidiat.

Tânărul a absolvit Conservatorul din Cluj. A devenit cunoscut în urma unui scandal. Acesta a folosit o piesă a lui Frank Peterson fără acordul faimosului producător.

ADVERTISEMENT

Inițial, acesta a vrut să ia măsuri, dar a fost impresionat de vocea românului așa că i-a oferit un contract.

“Când eram copil, chiar nu-mi doream să fiu în centrul atenției, nu-mi doream absolut nimic.

Eu am fost hărțuit doar pentru că eram diferit, doar pentru că eram băiatul care nu joacă fotbal, care cânta cu voce de fată, care se întrece la învățătură cu celelalte fete și nu iese la joacă cu ceilalți băieți”, a povestit Narcis Ianău, pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT