Life

Ce s-a ales de Nelu Curcă din La bloc. Din ce trăiește acum Mihai Coadă, după ce a renunțat la actorie și s-a retras la mănăstire

Ce face Nelu Curcă din serialul La bloc. Ce venituri are Mihai Coadă după ce a ieșit la pensie și nu mai practică meseria sa.
16.04.2023 | 09:01
Ce sa ales de Nelu Curca din La bloc Din ce traieste acum Mihai Coada dupa ce a renuntat la actorie si sa retras la manastire
Ce face Nelu Curcă din serialul La bloc. Ce venituri are Mihai Coadă după ce a ieșit la pensie și nu mai practică meseria sa. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de unul dintre cei mai cunoscuți actori dintr-o producție renumită de la Pro TV. Din ce trăiește acum vedeta, după ce a renunțat la actorie și s-a retras la mănăstire. A spus care sunt banii care îi intră în conturi.

Ce face Nelu Curcă din serialul La bloc. Ce venituri are Mihai Coadă după ce a ieșit la pensie și nu mai practică meseria sa

Nelu Curcă din serialul La Bloc a spus ce face în momentul de față, dar și care sunt veniturile sale. Mihai Coadă a ieșit la pensie în anul 2012 și apoi timp de 3 ani a mai jucat într-o piesă independentă. Ulterior, nu a mai practicat deloc meseria sa.

ADVERTISEMENT

La 71 de ani, vedeta care s-a retras la mănăstire și a luat calea credinței, trăiește din pensie și din drepturile de autor de pe urma serialului în care a jucat. Renumitul actor își începe ziua cu o rugăciune și un ceai de cuișoare și altul de armorariu pentru ficat.

„Am și eu treburi de familie, multe. Am și un petic de grădină la țară și ocupă și ăla timp. În 2012 a fost pensionarea, am vrut să nu mai fie ispitele din teatru. Atât, cât mi-a dat Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Trăiesc din pensie și ce mai pică de la CREDIDAM datorită serialului, drepturile de autor, praful de pe tobă. Am vrut să simplific lucrurile și am ieșit la pensie”, a spus Mihai Coadă în podcast-ul Acasă la Măruță de pe Youtube.

Mihai Coadă, despre programul său zilnic

Mihai Coadă a vorbit în același interviu și despre programul său zilnic. Se trezește în fiecare dimineață în jurul orei 06:30, consumă două tipuri de ceai, unul pentru gargară și altul pentru regenerarea ficatului. În plus, are peste 600 de pomelnice pe care le dă, 200 dintre acestea fiind pentru vii.

ADVERTISEMENT

Toate activitățile pe care le face dimineața actorul sunt cu rugăciune. Soția fostului actor este la rândul său credincioasă, citește constant Acatiste. După amiaza vedeta obișnuiește să ia o pauză și să se odihnească.

Știrile sunt foarte importante pentru artistul și nu le ratează, de fiecare dată le urmărește la televizor. Seara se uită la un film, pe Netflix, viața lui Mihai Coadă fiind una simplă pentru că nu mai este ispitit de multe lucruri.

ADVERTISEMENT

„Nu mai fac multe. Am un drum pe care mi l-a rânduit Dumnezeu și asta fac. Mi-am simplificat viața să fie plăcută lui Dumnezeu. Ca actor nu mai puteam să lucrez”, a mai spus Nelu Curcă din La bloc.

ADVERTISEMENT
Tags: