Life

Ce s-a ales de Nicoleta Luciu de când nu mai apare la TV. Cum arată acum fosta asistentă a lui Teo Trandafir

21.02.2021 | 12:10
Ce sa ales de Nicoleta Luciu de cand nu mai apare la TV Cum arata acum fosta asistenta a lui Teo Trandafir
Ce s-a ales de Nicoleta Luciu de când nu mai apare la TV. Cum arată acum fosta asistentă a lui Teo Trandafir. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu nu mai apare în lumina reflectoarelor de ani buni de când s-a retras din viața publică pentru a se dedica vieții de familie. Fosta asistentă a lui Teo Trandafir nu mai este văzută pe sticlă, puțini știind cum arată în prezent. 

Fosta Miss România este într-o formă fizică de invidiat, după ce o perioadă pierduse lupta cu kilogramele în plus. Vedeta s-a îngrășat destul de mult după ce a născut a doua oară, tripleții, Kim, Kevin și Karoly (9 ani). Fosta asistentă mai are și un băiat, Zsolt Junior de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a revenit la silueta care a consacrat-o în lumea mondenă în urmă cu mai bine de 20 de ani, Nicoleta Luciu având în momentul de față greutatea ideală, asta datorită unui regim alimentar sănătos pe care l-a ținut în ultima vreme.

Nicoleta Luciu, schimbare radicală. Cum arată de când nu mai e pe sticlă

Schimbările care au intervenit în viața Nicoletei Luciu legat de greutate pot fi văzute în imaginile realizate de cancan.ro, când vedeta a fost observată pe străzile din București alături de o prietenă, cu care a intrat într-o farmacie.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Poftiți pe la noi” a dispărut din showbiz-ul autohton, dar asta nu înseamnă că nu are grijă de silueta sa. Bruneta se menține în formă printr-un stil sănătos și sport, chiar dacă de ani buni nu a mai apărut pe micile ecrane.

„Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm.

ADVERTISEMENT

Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, a explicat vedeta într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

Nicoleta Luciu s-a retras la Miercurea Ciuc, acolo unde are foarte mare grijă de educația și creșterea celor patru copii pe care-i are cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, dar se gândește serios să revină pe sticlă cât mai curând cu un proiect inedit.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de sora sa mai mică, Iuliana Luciu, care a mărturisit că brunetei îi este dor de vremurile de odinioară. Nicoleta Luciu ar fi tentată de un reality-show în care să apară și cei patru copii, însă rămâne de văzut când se va întâmpla asta.

ADVERTISEMENT