Life

Ce s-a ales de Oreste Teodorescu. Jurnalistul s-a mutat din București după ce a renunțat la televiziune. Unde stă acum

Oreste Teodorescu a decis să renunțe la televiziune, iar odată cu acest lucru a părăsit și Capitala. Acum, jurnalistul locuiește la țară, însă destul de aproape de București.
21.02.2023 | 15:26
Ce sa ales de Oreste Teodorescu Jurnalistul sa mutat din Bucuresti dupa ce a renuntat la televiziune Unde sta acum
Oreste Teodorescu s-a mutat din București, la țară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oreste Teodorescu a putut fi urmărit ani buni pe micile ecrane. Ulterior însă, jurnalistul a decis să se retragă departe de agitație, iar acum trăiește viața pe care și-o dorește, după cum povestește chiar el. Se pare că în locul Bucureștiului, acesta a preferat o zonă mult mai liniștită.

Oreste Teodorescu s-a mutat la țară

Recent, Oreste a vorbit pe contul personal de socializare despre schimbările din viața sa din ultimii ani de zile. Într-un clip video postat pe Facebook, jurnalistul, care spunea la un moment dat că ar vrea să părăsească România, a anunțat că s-a mutat în județul Călărași, care de altfel este destul de aproape de București și că locuiește la casă.

ADVERTISEMENT

Nu îi pare rău deloc că a abandonat Bucureștiul, ci din contră, se simte mult mai bine acum, alături de soția sa. Trebuie menționat faptul că după ce au renunțat la Capitală, cei doi au locuit aproape doi ani în satul Fundeni, Călărași, alături de socrii lor. Pe de altă parte, în momentul în care familia lor s-a mărit, a fost nevoie de o casă mai mare și asta s-a și întâmplat, povestește jurnalistul.

Oreste Teodorescu spune că și-a dorit o casă și a și reușit să o ridice, cu o sumă cât se poate de modestă. Jurnalistul a reușit să vândă un apartament din București, iar cu doar câteva zeci de mii de euro și-a ridicat o casă cu trei camere la partener, și alte două camere sus, de care este extrem de încântat.

ADVERTISEMENT

”Am vândut un apartament din București și cu nici 60.000 de euro am ridicat o căsuță cu trei camere la parter și două camere semimansardate”, a dezvăluit fostul prezentator tv urmăritorilor săi, cărora le-a făcut și un mic tur al casei, care arată cât se poate de bine.

Oreste Teodorescu, despre schimbările din viața sa după ce a plecat din București

Familia jurnalistului se bucură de o curte de 2.000 de metri pătrați, ferestre largi, dar și un foișor în curte, dotat cu mai tot ce este nevoie. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici animalele de companie. Oreste Teodorescu are trei câini, dar și trei pisici, iar având în vedere spațiul generos, a plantat și 30 de pomi fructiferi, din care speră să facă compoturi și dulcețuri în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Dacă pentru unii o astfel de decizie poate fi una destul de drastică, pentru Oreste Teodorescu lucrurile s-au dovedit a fi cât se poate de bune. Jurnalistul recunoaște că a ajuns obosit, stresat dar și nervos la țară și a avut nevoie de cel puțin doi ani pentru a-și putea reveni și pentru a vedea lucrurile dintr-o altă perspectivă.

De asemenea, fostul prezentator tv a mai recunoscut că de când a făcut această schimbare în viața sa, se simte chiar și cu zece ani mai tânăr, iar ritmul său de viață este complet altul, mult mai productiv și de altfel și mult mai sănătos față de cel din București.

ADVERTISEMENT

”Când am venit acum șase ani aici, eram plăpând, stresat, obosit, încuiat, nervos, fără niciun simț practic. Mi-au trebuit doi ani de trudă cu pământul, cu livada, cu animalele, să simt și să mă bucur și eu de aerul ăsta curat, de liniște și de ritmul total aparte față de București, ca să îmi revin. Vă spun sincer, acum parcă sunt mai tânăr cu 10 ani”, a mai povestit Oreste.

ADVERTISEMENT
Tags: