Life

Ce s-a ales de Otilia din Secretul Mariei, actrița apreciată de sute de mii de români. Ce face acum Olga Delia Mateescu

Ce face acum Delia Olga Mateescu. Actrița apreciată de sute de mii de români a făcut furori în serialul Secretul Mariei de la Antena 1.
02.06.2023 | 17:50
Ce sa ales de Otilia din Secretul Mariei actrita apreciata de sute de mii de romani Ce face acum Olga Delia Mateescu
Ce s-a ales de Olga Delia Mateescu, actrița care a interpretat-o pe Otilia în Secretul Mariei. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce s-a ales de impunătoarea Otilia din serialul Secretul Mariei, difuzat pe Antena 1 în anul 2005 și apreciat de sute de mii de români. Actrița Delia Olga Mateescu aniversează în 2023 vârsta de 73 de ani.

Ce face acum Delia Olga Mateescu, actrița care a interpret-o pe Otilia în Secretul Mariei

În perioada 2005-2006, pe Antena 1 se difuza una dintre primele telenovele românești. Secretul Mariei le-a intrat imediat în suflet sutelor de români care urmăreau serialul. Producția spunea povestea a două surori gemene pe care viața le-a dus pe cu totul alte drumuri.

ADVERTISEMENT

În timp ce Lorena era căsătorită cu moștenitorul unui imperiu, Maria, jucată de Anemona Niculescu, era dansatoare de striptease. Totul se schimbă când prima dintre surori este ucisă, iar cea din urmă îi la locul pentru a putea investiga circumstanțele crimei.

Olga Delia Mateescu a interpreta-o atunci pe Otilia Bărbulescu, mama lui Octavian, soțul Lorenei. Rolul îndrăgitei actriței era unul negativ: femeia o detesta din tot sufletul pe nora sa. Atunci, vedeta avea atunci 51 de ani, iar acum se pregătește să împlinească 74.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Olga Delia Mateescu este foarte activă în mediul online, mai exact pe Facebook, unde împărtășește cu fanii săi momente importante din cariera și din viața, rememorând amintiri. În anul 2015, și-a lansat cartea „Basme Cu O-Glinda”.

Ce visuri are marea actrița la 74 de ani

În anul 2022, atunci când a împlinit 74 de ani, Olga Delia Mateescu a acordat un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre dramele, dar și despre visurile pe care nu și le-a îndeplinit.

ADVERTISEMENT

„Vârsta nu este doar un număr, este o devenire, o acumulare de experiențe în spirală. Aparentul repaos al vârstei presupune mișcare anterioară sau chiar  viitoare, depinde de individ. Vedem respectate multe personalități din sfera creației, dar și a politicii ajunse la o venerabilă senectute, dar și batjocoritoarea opinie comună a inutilității altora. Deci, ești bătrân/ă dacă pierzi motivația de a face”, spunea Otilia din Secretul Mariei.

„Tocmai m-am întors dintr-un turneu din Spania cu Tinerețe fără bătrânețe, basm unic, a cărui dramatizare a fost făcută de mine și de regizorul spectacolului, Constantin A. Ionescu. Merită povestită reacția minunată a publicului din orașele în care am jucat deși sălile, spațiile de joc,  erau diferite. Flori, prăjituri, mici cadouri. 

ADVERTISEMENT

(…) Am multe visuri neîmplinite, acela de a merge în cosmos (acum s-ar putea, dar nu mai pot eu) sau  acela de a vedea că oamenii iubesc cărțile, pictura, muzica, sculptura, creația mai mult decât banii”, ne-a mai spus actrița Olga Delia Mateescu.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink