Life

Ce s-a ales de palatul lui Irinel Columbeanu. Afaceristul a fost nevoit să-l abandoneze, după ce a rămas fără bani

19.07.2020 | 12:08
Ce sa ales de palatul lui Irinel Columbeanu Afaceristul a fost nevoit sal abandoneze dupa ce a ramas fara bani
Ce s-a ales de palatul lui Irinel Columbeau. Afaceristul a fost nevoit să-l abandoneze, după ce a rămas fără bani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn după ce a pierdut vila somptuoasă din Izvorani, dar și zecile de terenuri din Cioplani. Omul de afaceri a fost nevoit să renunțe inclusiv la cele trei apartamente din București, în clipa de față locuind cu chirie într-un bloc din Colentina.

Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns în această situație tragică după ce a împrumutat de la bancă suma de 5,5 milioane de euro pe care, din păcate, nu a mai putut-o restitui. Irinel Columbeanu a fost executat silit și dat afară din vila de lux în urmă cu aproape un an.

ADVERTISEMENT

Potrivit click.ro, casa din Izvorani a fost scoasă la licitație pentru suma de 750.000 de euro, însă nu mai este deloc ca odinioară. Palatul renumitului milionar a ajuns să arate jalnic și neîngrijit din cauza faptului că nu mai este locuit de o perioadă bună de timp.

Vila lui Irinel Columbeanu, scoasă la licitație. Cum arată acum casa din Izvorani

Mai mult decât atât, curtea în care Irinel Columbeanu dădea petreceri care se încheiau apoteotic cu un foc de artificii nu mai arată deloc ca în vremurile bune. Buruienile au năpădit curtea acum pustie încă de la poartă, vila fiind ascunsă în spatele vegetației care a crescut la întâmplare.

ADVERTISEMENT

Casa cu etaj din Izvorani în care fostul om de afaceri s-a căsătorit cu Monica Gabor și în care dădea petreceri cu mare fast rămâne istorie pentru Irinel Columbeanu care acum locuiește cu chirie într-un apartament din Colentina, după ce înainte a stat într-un ansamblu rezidențial din afara Capitalei.

Renumitul om de afaceri a fost nevoit să se mute don complexul Cosmopolis din cauza datoriilor mari pe care le acumulase la întreținere, dar și pentru că în ultima vreme se descurcă foarte greu cu banii.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost și motivul pentru care a fost de acord ca fiica sa, Irina, să meargă să locuiască alături de mama sa în Statele Unite ale Americii. Fotomodelul Monica Gabor trăiește într-o vilă luxoasă și scumpă împreună cu iubitul ei Mr. Pink.

Irinel Columbeanu, schimbat complet după ce a pierdut tot

Cunoscut pentru faptul că învârtea banii cu lopata, Irinel Columbeanu a fost nevoit să renunțe la extravaganțe. Stă în chirie și conduce o mașină la mână a doua, fiind de nerecunoscut după ce a pierdut absolut tot ce a acumulat din cauza unor investiții neinspirate.

ADVERTISEMENT

Ajuns la vârsta de 63 de ani, pe care i-a împlinit în luna mai, bărbatul este schimbat radical. Fostul milionar nu mai apare în spațiul public și ține cont numai de părerea fiicei sale în vârstă de 13 ani care are veleități de vlogger având un canal pe Youtube.

ADVERTISEMENT