Life

Ce s-a ales de primele câștigătoare Bravo, ai stil. Silvia, Marisa și Iuliana Doroftei au cunoscut succesul

11.03.2021 | 13:46
Ce sa ales de primele castigatoare Bravo ai stil Silvia Marisa si Iuliana Doroftei au cunoscut succesul
Silvia Popescu, Marisa Paloma și Iuliana Doroftei, primele câștigătoare de la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil le-a adus celebritatea multor fete, iar cele care s-au bucurat de experiența concursului de modă de la Kanal D au știut cum să profite de popularitatea lor pentru a face carieră.

Silvia Popescu, Marisa Paloma și Iuliana Doroftei, primele câștigătoare ale show-ului au avut numai de câștigat în urma participării în show-ul prezentat de Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT

Cea mai nonconformistă concurentă, Silvia Popescu, se ocupă de creșterea fetiței sale, Evolette, cea pe care telespectatorii au avut ocazia să o vadă de mai multe ori în cadrul Bravo, ai stil, și se ocupă în continuare de modă, propunând tot felul de outfit-uri în stilul caracteristic pe pagina ei de Instagram, dar și diferite machiaje ale unor artiști cunoscuți.

Ce s-a ales de fetele de la Bravo, ai stil

Câștigătoarea sezonului 2, Marisa Paloma Brânzaru, a pășit cu dreptul în lumea modei după Bravo, ai stil și are acum propria linie vestimentară, tânăra remarcându-se în ultima vreme ca designer.

ADVERTISEMENT

Pe lângă haine, Marisa are și o linie de cosmetice, semn că a știut să se orienteze bine, căci produsele ei se vând ca pâinea caldă.

Câștigătoarea celui de-al treilea sezon, Iuliana Doroftei, își continuă cariera de model și pozează pentru diferiți designeri români, dar și străini. Fosta prietenă bună a lui Emily Burghelea postează periodic pe Instagram pictorialele pe care le realizează pentru diferiți creatori de modă.

ADVERTISEMENT

N-au câștigat concursul, dar au dat lovitura

Succesul a fost și de partea fetelor care nu au reușit să câștige concursul de modă, ba chiar se poate spune că în cazul unora a fost mai de impact decât în cazul câștigătoarelor.

Dintre fetele care au devenit cunoscute și au o carieră strălucită în urma apariției în emisiunea de la Kanal D le enumerăm pe finalista primului sezon, Cristina Mihaela Dorobanțu, care acum prezintă reality-show-ul Puterea dragostei, Emily Burghelea din sezonul al treilea sau Larisa Udilă.

ADVERTISEMENT

Alte două foste concurente, Alina Ionescu și Andreea din sezonul întâi, au ajuns și ele pe micul ecran. Prima s-a remarcat ca prezentatoare la TVR, iar cea de-a doua are o emisiune de travelling la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT