ADVERTISEMENT
Life

Ce s-a ales de primele câștigătoare Bravo, ai stil. Silvia, Marisa și Iuliana Doroftei au cunoscut succesul

Autor: Dan Suta | 11.03.2021 | 13:46
Ce s-a ales de primele câștigătoare Bravo, ai stil. Silvia, Marisa și Iuliana Doroftei au cunoscut succesul
Silvia Popescu, Marisa Paloma și Iuliana Doroftei, primele câștigătoare de la Bravo, ai stil. Foto: Instagram

Bravo, ai stil le-a adus celebritatea multor fete, iar cele care s-au bucurat de experiența concursului de modă de la Kanal D au știut cum să profite de popularitatea lor pentru a face carieră.

ADVERTISEMENT

Silvia Popescu, Marisa Paloma și Iuliana Doroftei, primele câștigătoare ale show-ului au avut numai de câștigat în urma participării în show-ul prezentat de Ilinca Vandici.

Cea mai nonconformistă concurentă, Silvia Popescu, se ocupă de creșterea fetiței sale, Evolette, cea pe care telespectatorii au avut ocazia să o vadă de mai multe ori în cadrul Bravo, ai stil, și se ocupă în continuare de modă, propunând tot felul de outfit-uri în stilul caracteristic pe pagina ei de Instagram, dar și diferite machiaje ale unor artiști cunoscuți.

Ce s-a ales de fetele de la Bravo, ai stil

Câștigătoarea sezonului 2, Marisa Paloma Brânzaru, a pășit cu dreptul în lumea modei după Bravo, ai stil și are acum propria linie vestimentară, tânăra remarcându-se în ultima vreme ca designer.

ADVERTISEMENT

Pe lângă haine, Marisa are și o linie de cosmetice, semn că a știut să se orienteze bine, căci produsele ei se vând ca pâinea caldă.

Câștigătoarea celui de-al treilea sezon, Iuliana Doroftei, își continuă cariera de model și pozează pentru diferiți designeri români, dar și străini. Fosta prietenă bună a lui Emily Burghelea postează periodic pe Instagram pictorialele pe care le realizează pentru diferiți creatori de modă.

N-au câștigat concursul, dar au dat lovitura

Succesul a fost și de partea fetelor care nu au reușit să câștige concursul de modă, ba chiar se poate spune că în cazul unora a fost mai de impact decât în cazul câștigătoarelor.

ADVERTISEMENT

Dintre fetele care au devenit cunoscute și au o carieră strălucită în urma apariției în emisiunea de la Kanal D le enumerăm pe finalista primului sezon, Cristina Mihaela Dorobanțu, care acum prezintă reality-show-ul Puterea dragostei, Emily Burghelea din sezonul al treilea sau Larisa Udilă.

Alte două foste concurente, Alina Ionescu și Andreea din sezonul întâi, au ajuns și ele pe micul ecran. Prima s-a remarcat ca prezentatoare la TVR, iar cea de-a doua are o emisiune de travelling la Kanal D.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT